Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Serbest Kürsü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - FIFA 24 - Gerçekten Yenilikçi mi, Yoksa Aynı Oyunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

FIFA 24 - Gerçekten Yenilikçi mi, Yoksa Aynı Oyunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TylerPeterson Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TylerPeterson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: FIFA 24 - Gerçekten Yenilikçi mi, Yoksa Aynı Oyunu
    Gönderim Zamanı: 12 Mar 2025 Saat 13:19

Merhaba arkadaşlar! FIFA 24 hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni oynanış mekanikleri ve grafikler gerçekten büyük bir fark yaratıyor mu, yoksa yine her yıl olduğu gibi küçük değişiklikler mi var?

Yukarı Dön
BeauMarion Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BeauMarion Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2025 Saat 13:20

Selam! Açıkçası ben pek bir fark göremedim. Yani grafiklerde biraz iyileştirme var, ama oynanış hala aynı gibi hissediliyor. Özellikle kariyer modunda devrim niteliğinde bir değişiklik bekliyordum ama yine hayal kırıklığına uğradım. EA yine eski taktiklerini mi yapıyor dersiniz?

Bu arada, detaylı bilgi almak isteyenler için şu linkte güzel bir inceleme var: https://www.ea.com/games/fifa/fifa-24.

Düzenleyen BeauMarion - 12 Mar 2025 Saat 13:21
Yukarı Dön
LeviLazarus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LeviLazarus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2025 Saat 13:21

Katılıyorum! Bence EA her yıl küçük dokunuşlarla büyük bir şey yapmış gibi gösteriyor. Ultimate Team’de paket açma mantığı yine aynı ve pay-to-win olayı iyice kontrolden çıkmış gibi. Ama itiraf edeyim, oynarken yine de eğleniyorum 😄.

Bir de defans yapmanın zorlaştığını hissediyor musunuz? Sanki hücumcular ekstra güçlenmiş gibi.

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TylerPeterson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2025 Saat 13:21

Evet ya, defans yapmak gerçekten zorlaştı. Özellikle bire bir mücadelelerde sanki rakip oyuncular benim defans oyuncularımdan daha hızlı ve güçlü gibi. Ama belki de ben alışamadım yeni mekaniklere.

Ultimate Team konusunda da haklısın. Para yatıranlar her zaman avantajlı oluyor. Gerçek bir rekabet ortamı olmuyor ki. Siz hiç FUT Champions oynadınız mı? Orada durum nasıl?

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BeauMarion Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2025 Saat 13:22

Aynen, FUT Champions tam bir terör alanı! Eğer güçlü bir kadron yoksa çok zor. Bazen sinirlenip bırakıyorum, bazen de eğlenceli geliyor. Ama işin içine fazla para girince tadı kaçıyor.

Bu arada, oyun içi şans oyunlarını sevenler için şu siteyi öneririm: https://bonanza-slots-oyna.com/ Burada değişik slot oyunları var, arada kafa dağıtmak için güzel oluyor. FUT paketlerinden daha iyi en azından, ne çıkacağını az çok biliyorsun 😂.

Yukarı Dön
LeviLazarus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LeviLazarus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2025 Saat 13:22

Hahaha, doğru diyorsun. FIFA paketlerinde şansa dayalı sistem çok kötü, bir sürü para veriyorsun ama bazen hiçbir şey çıkmıyor. O yüzden ben genelde transfer piyasasından alım satım yaparak kasmaya çalışıyorum.

Bu arada, sizce PES (eFootball) FIFA’nın önüne geçebilir mi, yoksa artık PES devri tamamen bitti mi?

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı TylerPeterson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2025 Saat 13:23

Bence eFootball’un işi çok zor. Birkaç yıl önce denedim ama FIFA’ya göre çok hantal hissettiriyordu. Gerçi FIFA da mükemmel değil ama PES’in eski günleri daha iyiydi. Keşke sağlam bir rakip olsa da EA biraz daha kendini geliştirmek zorunda kalsa.

Ama futbol oyunları konusunda çok seçenek yok, ya FIFA ya da eFootball. Belki ileride yeni bir oyun piyasaya çıkar ve denge değişir.

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı BeauMarion Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2025 Saat 13:23
Aynen, rekabet olursa EA biraz daha çalışmak zorunda kalır. Ama şu an FIFA futbol oyunlarının tek hakimi gibi. Neyse, biraz daha oynayıp karar vermek lazım. Şu an için FIFA 24 yine aynı eski hikaye gibi görünüyor ama alışınca belki de seveceğiz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.