Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - fazla idrar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumfazla idrar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceyizm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117
Mesajın Direkt Linki Konu: fazla idrar
    Gönderim Zamanı: 26 Ara 2008 Saat 11:52
merhaba doktor bey.öncelikle bizlere bıkmadan usanmadan sorularımaza cevap verdiğiniz ve dinlediğiniz için çok teşekkür ederim. benim 2 yaşında bır oğlum var.bu ara idrarla ilgili galiba artık problem haline gelmeye başlayan bir sorunumuz var.oğlum gunduzleri idrara çıkma normal geceleri yaklaşık 1 haftadır çok fazla idrar yapmaya başladı.hatta okadar fazlaki beline kadar taşıyor.1-2 gun belkı üşütmüştür diye fazla önemsemedım ama her gun aynı manzarayla karşılaştıkça sağlık yonunden bır problemlemı karşıkarşıyayız diye düşünüyorum.sizce bu normalmi acaba.gece 12 lerde yeni taktığım bez 3 veya 4 saat sonra taşmış durumda goruyorum.bunun sebebi ne olabilir.sizce doktora goturmelimiyım.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.saygılar
ceylan
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119916
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2008 Saat 14:22

Çocuklar içtiklerinden daha fazla sıvı çıkaramazlar. Eğer çok sıvı içiyorsa, tabiiki çok idrar yapar. Ayrıca üşütmek ile hiçbir hastalık olmaz, eskilerin hurafesidir.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.