|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2017 Saat 21:30 |
Hocam Merhabalar umarım iyisinizdir kızım 8 yaşında geCen hafta karnı ağrıyor hafif ateşi vardı yine sizin tedaviyi uyguluyoruz bu sefer tek fark sınavları olduğu için calpol vermek zorunda kaldım pek dozda ayarlayamadan iki gün bolca verdim sonra ateş düştü ama dediginiz gibi hastalık uzadı bir hafta oldu karnı gene ağrıyor iştahsızlık ama calpol e o iki günden sonra devam etmedim kendi kendine geçti ateş yemekte yemiyor
Böyle devam edelim mi geçer mi Birde calpol çok verip paresetamol zehirlenmesi olabilir mi hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
??? Ne miktar verdiniz?? Belli degil..
Kilosunu ve verdiginiz miktarlari yazin.
|
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1684 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kusura bakmayın
22,80 kg 2 günde evdeki tatlı kaşığı ile 12 kaşık verdim sanırım bir kerede 3 tatlı kaşığı verdim günde iki defa yaptım bunu 2-3 gün kadar. bu sabah gene iştahsız karnım ağrıyor diyor birde öksürüyor serum fizyolojik ve bal limon veriyorum sadece
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Her evdeki "tatli kasiklari " farklidir. Bu sekilde hesap yapilamaz.. Olcek ile vermeniz gerekirdi. Bu kilodaki bir cocuk: en fazla; 10 olcek ( 1 olcek 120mg) alabilir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam haklısınız bir dahakine daha dikkatli olacağım şu anda daha iyi ilaç yok karnım ağrıyor demiyor ve az öksürük var sıkıntı geçmiş midir birde fazla ilaç aldıysak zaman geçtikçe ilaç almazsak vücut kendi kendini tamir ediyor mu
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem... Soyledigim miktari gecmis olmaniz biraz zor.. Karaciger, kendini en iyi tamir edebilen bir organdir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|