|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 May 2014 Saat 23:31 |
kadir hocam bebeğim çok emmek istiyor geceleri emme isteği artıyor ve haliyle gaz sancısından sabahlıyoruz kakasının rengi bugün bu yüzden yeşile döndü doğum kilosu da 4 kilonun üzerindeydi ve git gide çok emmekten fazla beslenmekten rahatsız olmasından korkuyorum gece emince rahatlıyor ama emzirmekten de korkar oldum arkasından gaz sancısı başlıyor gazını alıyoruz yarım saat bi saat sonra tekrar emmek istiyor ne yapmalıyız bebeğim 27günlük
Düzenleyen mevsimrüzgarı - 25 May 2014 Saat 23:32 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gazini iyi cikarttiginizdan emin olun. Gaz ile ilgili yazilari okuyun.
|
|
![]() |
|
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
her gün 3-4 kakalı bez değitiriyoruz fakat mutlaka 1 tanesi yeşil oluyor fazla besleniyor memeye çok düşkün ileride problem olur mu kilo durumunda? pazartesi günü aşımız var izlem sonuçlarını size bildiririm mutlaka
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kakasi, normal renk olan, "Altin sarisi" olana kadar beslenmesini azaltin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
azaltmaya çalışıyorum hocam sapsarı yaptığı da oluyor yeşille sarı arası karışık bir renge de dönüşebiliyor kakası ama eskisi gibi yeşil değil. 2 gün önce hepatit in 2. dozu vuruldu.oğlumun doğum kilosu 4,450 gr boyu 51 cm di.1 hafta sonra gittiğimizde 350 gr vermişti sonraki bir haftada yani doğumdan sonraki 2. haftada 4500 gr idi. 2 gün önceki izlemde 5150 gr ve 56 cm diyen hemşire gelişim i sınırda sütünüz yetmiyor mu dedi ben de hayır gayet yeterli hatta fazla beslendiğinden yeşil kaka yapıyor dedim. aç bırakıyorsunuz demeye getirdi adeta .. 600 gr almış 1000-1200 gr alması gerekiyormuş bu kadar fazla kilo ne işe yarayacak gelişim bu mu anlamadım gitti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
5150gram, 6 haftalik kilosudur.
Hicbir buyume cetvelinde, "Her ay 1 kilo alacak" diye bir bilgi yoktur, resmen, poposundan uyduruyor. Onun niyeti baska... Alavera-dalavera, size mama baslatacak, avantasini bulacak.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|