Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - evlilik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuevlilik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2008 Saat 15:31
valla benım esıme bravo ozaman benı gercekten sevıyor demekkı.ben onunla ılk tanıstıgımız zamanlarda fecı bakımlıydım.sabahları 7 de kalkar pantolumu gıysılerımı utuler dus alır 7,45 te kuaforde olur 8.30 ta otobus duragında olur tam 9 dada ıste olurdum.esım benım mudurumdu hehe.tabı bunları onun ıcın yapmadım benım huyum buydu hatta annem senın gıyımını kusamını gorende mahalle muhatrının kızı sanır ıse gıdıyorsun dugune degıl derdı.topuklular takım elbıseler mınıler.saclarımı herkes duz sanıyordu.sonra ben bı rahatsızlandım bobreklerımde tas oldu sureklıde oluyor.ozamanlar hep yanımda esım vardıkı daha evlı degıl hatta cıkmıyorduk bıle.okadar berbat goruntulere burundumkı renk mosmor sapsarı saclar papaz gıbı ıkı buklum gozler sıs böööö o kızla bobrek sancısı ceken ben arasında ucurum oluyordu.o halımle bıle benı hep sevmıs ve acıldı ıste evlendık.rahatsızlıgım sonralarıda devam ettı.hatta yanında bı kez altıma bıle kacırıyordum bol su ıcmem gerekıyordu.halada rahatsızlıgım devam edıyor.hamıle kalmadan henuz 1 ay once amelıyat oldum.esımınde benımde tek duamız o lanet sancınya hamılelıgım boyunca tutulmamam.ılacta ıcemem mahvolurum.Cry
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2008 Saat 16:28
Orjinalini yazan: sofialoren sofialoren Yazdı:

valla benım esıme bravo ozaman benı gercekten sevıyor demekkı.ben onunla ılk tanıstıgımız zamanlarda fecı bakımlıydım.sabahları 7 de kalkar pantolumu gıysılerımı utuler dus alır 7,45 te kuaforde olur 8.30 ta otobus duragında olur tam 9 dada ıste olurdum.esım benım mudurumdu hehe.tabı bunları onun ıcın yapmadım benım huyum buydu hatta annem senın gıyımını kusamını gorende mahalle muhatrının kızı sanır ıse gıdıyorsun dugune degıl derdı.topuklular takım elbıseler mınıler.saclarımı herkes duz sanıyordu.sonra ben bı rahatsızlandım bobreklerımde tas oldu sureklıde oluyor.ozamanlar hep yanımda esım vardıkı daha evlı degıl hatta cıkmıyorduk bıle.okadar berbat goruntulere burundumkı renk mosmor sapsarı saclar papaz gıbı ıkı buklum gozler sıs böööö o kızla bobrek sancısı ceken ben arasında ucurum oluyordu.o halımle bıle benı hep sevmıs ve acıldı ıste evlendık.rahatsızlıgım sonralarıda devam ettı.hatta yanında bı kez altıma bıle kacırıyordum bol su ıcmem gerekıyordu.halada rahatsızlıgım devam edıyor.hamıle kalmadan henuz 1 ay once amelıyat oldum.esımınde benımde tek duamız o lanet sancınya hamılelıgım boyunca tutulmamam.ılacta ıcemem mahvolurum.Cry
Böbrek sancısını bilirim fenadır...Kız sohbete gelde iki lafın belini kıralımmmLOL
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2008 Saat 21:38
ClapClapClapClapteşekkürler gençlere çok güzel bir yazıClapClapClapClapClap
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2008 Saat 13:49
Orjinalini yazan: sofialoren sofialoren Yazdı:

canım çok geçmiş olsun. umarım hamilelğinde yaşamazsın bu acıyı
Yukarı Dön
hattat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Haz 2008 Saat 17:36
ClapClap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.