EVLİLİĞİN İLK YILINDA ANNE OLMAK |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 678 |
Yazar | |
sümeyye2
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 18 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 510 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
doymak kelimesini anlamıyorum ,hangi sevgiye doyulur bilmiyorum ,birken iki olmak güzel ,üç olmak için acele edin demiyorum ama çok bekleme taraftarı da değilim her şey yolundaysa aradaki köprü sağlam temeller üstüne kurulmuşsa 6 ay dan fazla beklemeyin derim...insan çok çabuk yaşlanıyor ,çocuk bakması kolay bir şey değil heleki yaşlılığımıza bırakılacak şey hiç değil ...insan ömrü dediğin nedir ki ,hemde insan evladının yanında olmak istemez mi onunla daha çok vakit geçirmek ömrü beraber tüketmek istemez mi?
valla bilmiyorum 3 yılda beklesen beş yılda hiç eksik ,istek bitmiyoo ,birşede doyulmuyoo en iyisi ailecek var olabilmek ailecek hayatın lezzetleriyle lezzetlenebilmek ... |
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
ELifDoRuK
Üye Kayıt Tarihi: 02 Oca 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ELifDoRuK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bende evliliğimn cok basinda anne oldum ilk evlilik yıldönümünde oglumda vardi :) mutluyum iyikide var suan 7 aylik ;)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 678 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|