EVLİLİĞİN İLK YILINDA ANNE OLMAK |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 5678> |
Yazar | |
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ben ılk yılımda anne adayıyım yakında dogacak sıpaa
|
|
zelos
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007 Konum: her yerde Durum: Aktif Değil Puanlar: 4208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben evlendıkten hemen sonra hamıle kaldım yanı bır ay sonra hamıle oldugumu ogrendım aslında ılk bır yıl dusunmuyodum ama oldu hos ben neler neler planlıyodum daaaaaaaaaaaa 6 yıla 3 cocuk sıgdırdım
|
|
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben eşimle bir sene arkadaşlık yaptım. Sonra evlendik. ve iki ay sonra hamile kaldım. Biz hemen çocuk istiyorduk bekleme lüksümüz yoktu yaşdan dolayı. İyikide olmuş dünyam o benim.
|
|
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yarın anne oluyorummmmmm
|
|
aibü
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 14 Eyl 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
2 yıllık evliyken hamile kaldım. bizim için çok uygun bir zamandı. 3 yıl nişanlı kalmıştık ve bu süre içinde de hep birlikteydik zaten. aynı üniv.de okuyorduk. birbirimizi iyice tanıdık, doya doya vakit geçirdik allah bir evlat nasip etti çok şükür. oğlum iyi ki var. bence de bir süre beklenmeli çocuk için. yani en az 1 yıl falan. |
|
|
|
BiRuMuT
Üye Kayıt Tarihi: 24 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Evlendikten sonra ben 23 esim 26 yasinda olacak. Ve insaAllah en gec bir sene sonra cocuk sahibi olmayi istiyoruz. Rabbim nasip eder insaAllah.
|
|
aNNe oLmak ? ..
|
|
ayten90
Üye Kayıt Tarihi: 26 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
wallahi bana kalirsada bir iki sene beklenmeli diyorum.Evliligin tadini cikarin iyice doyunuz birbirinize bu arada diyorum ama benimde Allahima bin sukur oglusumu verdi bana bir senelik evliyim iki aylik yawrum hemen hamile kaldim onlemlerde care olmuyor bazen hehe pisman hic olmadim halada degilim gelecegi varmis iyikide gelmis canimin ici daha renkli oldu hayatim faydalari buyuk zorlugu bile yok kuzumun minik melegim
|
|
Benim herseyim biricik oglum Ada :)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 5678> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|