EVLİLİĞİN İLK YILINDA ANNE OLMAK |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 8> |
Yazar | |
Siddartha
Yönetici Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Siddartha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bebek geldikten sonra "ah keşke şöyle olsaydı" demenin tabii ki bir anlamı ve faydası yok. Ben de bazen keşke daha genç yaşta anne baba olsaydık diye düşünüyorum ama o da manasız. Her şeyin avantajı ve dezavantajı var. Bu gibi durumlarda hiçbirşey kesin doğru değildir. Tercihtir, kaderdir, şudur, budur işte...
Yavrunuzu Allah analı babalı büyütsün.
|
|
ekin
Üye Kayıt Tarihi: 02 Kas 2007 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
arkadaşlar bence herkesin fikri tabi ama bence birkaç sene beklemelidirler çünkü birbirlerini tanımalıdırlar biraz başbaşa kalmalıdırlar çünkü; işin içine bebek girince herşeyi ona göre planlıyorsun ve birbirinle ilgilenmeye vakit kalmıyor yani bir de her ikisi de çalışansa . fark etmeden uzaklaşıyorsun bir de evlilik kararı vermek şimdi o kadar kolaylaştı ki çocuk oyunu zannediliyor ama işin aslının öyle olmadığını fark ediyorlar...ve bir müddet sonra anlaşamayıp ayrılınıyor ve de olan o minicik yavruya oluyor tabi anne- baba ayrı habi de başkaları ile evleniyorlar ve de üvey anne- baba oluyor gelin siz düşünün bir de bu çocuğun psikolojisini derim yani...
tabi şimdi siz böyle olmayanları da var diyorsunuzdur ama istisnalar kaideyi bozmaz...
istatistiklere bakıldığında boşanma oranlarının son yıllarda daha çok arttığını göreceksiniz uzmanlar böyle diyor...
böyle üzücü olaylar hiç yaşanmasa...
Düzenleyen ekin - 14 Kas 2007 Saat 23:36 |
|
irme
Elmas Üye En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende evliliğimin 4. ayında süpriz bi şekilde hamile kaldım,başta üzüldüm.çünkü evlilikten bile bişey anlamamıştım daha ama eşimle evlenmeden önce 4 yıl çıktığımız için ve hamileliğimi çok rahat geçirdim,hiç bişeyden eksik kalmadan yaşadığım için hamileliğimi,bu fikre çok kolay adapte oldum,ilk evlilik yıldönümümde 8 aylık hamileyim ama şimdi iyiki olmuş diyorum. Bebek daha çok şey kattı evliliğimize,galiba gerçekten bi aile olduğumuzu farkettik.bazı akşamlar kızımı bırakıp dışarı çıkıyoruz ama aslında ondan başka şey konuşmadığımızı farkedip,koşarak yuvamıza dönüyoruz..Galiba en mutlu olduğumuz zaman 3.müzün biararda old. zaman..
|
|
suzi
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 16 Kas 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 12444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Evliliğimin 4.yılında hamile kaldım.Ben ilk yıllar da olmasını çok istemiştim,fakat eşim biraz daha zaman geçsin dedi.Ardından önemli bir rahatsızlık geçirdim ve enaz 1 yıl gebelik yasaktı.Sonra doktorların izniyle hamile kaldım.Şimdi tüm riskleri göze alarak iyi ki doğurmuşum diyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin...
|
|
Nilgün1
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 6026 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Evliliğimizin 2.yılında kalbi atmayan,hayata bir türlü tutanamayan ilk bebeğimden hemen sonra Tuana mızın haberiyle müjdelendi hayatımız. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın
|
|
abersan
Üye Kayıt Tarihi: 22 Eki 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
KEŞKE HİÇ ÇOÇUK YAPMASAYDIM DİYEN VARMI .HERKES İYİKİ YAPMIŞIM DİYOR
|
|
irme
Elmas Üye En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8380 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ama iyiki yapmışım,benim hamileliğim süpriz oldu,başta çok üzüldüm,istemedim falan ama yavaş yavaş alıştım,şimdide iyi ki yapmışım,iyiki olmuş kızım diyorum hatta bazen başta istemediğim için suçluluk bile duyuyorum,Allah eksikliğini göstermesin bana ve hiçbbir anneye..Bütün zorluklarına rağmen ,o gülen gözleri görmeden nasıl yaşamışım ben diyorum..
|
|
superisi
Altın Üye Kayıt Tarihi: 01 Ara 2007 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3392 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben evliliğe sıcak bakan biri değilgdim ama çocuk için evlendim. bu dünyada annelik kadar güzel bir şey olamaz. beni hayata bağlayan olgu kızım superisi. 2. sıradada eşim tabiki ....
Düzenleyen superisi - 26 Ara 2007 Saat 15:04 |
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 8> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|