EVLİLİĞİN İLK YILINDA ANNE OLMAK |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 8> |
Yazar | |
çiğdem
Üye Kayıt Tarihi: 22 Eyl 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bence de en az 3 yıl beklenmeli. evlilik rayına oturmalı, kişiler birbirbirlerini iyice tanımalı ve uyum sağlamalı. sonra bebişe karar vermek gerekir. ben evlendiklen 15 ay sonra hamile kaldım. böylesi bir mucizeye sahip olduğum için çok ama çok mutluyum ama diğer yandan.... :((((((
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
4 sene sonunda evlenebildim evlendiğimizde en az 2 sene sonra diyorduk ama korunduğum halde 10. ayda hamile kaldım ama şimdi keşke hemen yapsaymışım diyorum annne olmak çok güzel bir duygu
|
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
abersan
Üye Kayıt Tarihi: 22 Eki 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yeni evliler ilk zamanlarında güşünmüyorlar daha sonra istediklerinde ise olmuyor ozaman panik başlıyor işte.bence hemen olmalı çünkü çocuk ,dünyanın en güzel nimeti ,neden zaman kaybedelim ki bir de şimdi geç evleniliyor bide 2-3 yıl yapma o çocuk ne zaman büyücek
|
|
bengü
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 11 May 2007 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 696 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
abersan
Üye Kayıt Tarihi: 22 Eki 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ÇOÇUK DOGDUKTAN SONRA KEŞKE DAHA ÖNCE OLSAYDI DİYOR İNSAN.İNSAN NEDEN ERTELERKİ ÇOCUK YAPMAYI ŞU İNTERNETTE BİR DOLAŞIN COCUK OLSUN DİYE KADINLARIN CIRPINIŞLARINI
|
|
Siddartha
Yönetici Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2821 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Siddartha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bence herkese ve duruma göre bu kararın belirleyiciliği değişiyor.
Örneğin biz evlenmeden önce bir süre sevgililik yaşadık, sonra birlikte yaşamaya başladık, sonra evlendik, 5 sene sonra da çocuk sahibi olduk... Çünkü çocuk olduktan sonra ilişkinin başka bir boyuta geçeceğini düşünüyorduk ve önce birbirimizi yaşamamız gerektiğine karar verdik. Ayrıca benim için beraber olduğum kadın, çocuğumun annesi olmayı hakediyor mu sorusu çok önemliydi. Muhtemelen eşim için de aynısı geçerliydi.
Bizim için doğru zaman o zamandı demek ki... Ama bu sorunun cevabı herkese göre değişebilir.
Tabii ki, hadi çocuk yapalım dediğimizde bazı sürprizlerle karşılaşabilirdik ama hayatta bazı şeylerin önüne geçmek çok da mümkün değil. O yüzden yaşayıp görmeye karar verdik.
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çocuktan sonra evlilik ve eşinizle ilişkiniz evrim geciriyor herşey çocuğunza endeksli oluyor ve ilk planda hep çocuğunuz var ben yaklaşık 2.5 seneden sonra hamile kaldım yaşım ilerlemiş olsmasaydı dahada düşünmüyordum aslında ama ikinci çocuğuda düşünüyordum ve zamanıdır dedim gerçi eşim üçleyelim diyo ama
|
|
congres
Üye Kayıt Tarihi: 13 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bende evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım ve ilk evlilik yıldönümümden tam bir hafta sonra doğum yaptım. şu an yedi aylık bir oğlum var, ama gerçekten çok zormuş.çünkü henüz evliliğinin tadını çıkaramadan hamilelik sorumluluğu ardından minicik bir bebek sorumluluğu yüklenmek durumunda kalıyorsun dolayısıyla da eşinle birbirine yeterince zaman ayıramıyorsun ve yaşamak istediğin bir çok şeyi yaşayamıyorsun ama olsun yinede minik oğlum iyiki var
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 8> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|