EVLİLİĞİN İLK YILINDA ANNE OLMAK |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Yazar | |
KARAHAN
Üye Kayıt Tarihi: 18 Nis 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2007 Saat 13:44 |
hANIMLAR SİZCE EVLİLİĞİN İLK AYLARINDA MI BEBEK İSTENMELİ,YOKSA BİRAZ BEKLENMELİ Mİ
Ben 2.ayında hamile kaldım ve problemler yaşadım,gerçi kızım şimdi 12 yaşında ama o zaman için zorlu bir süreçti.Ya sizlerin düşüncesi nedir?
|
|
*İcRaAtıNın FeLSefEsİni Taşı KıyAfeTini D€ĞİL GöZe BaTan ZeKan OLsun PosTun D€ĞİL*
|
|
DENİZKIZI
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 04 Eki 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 5319 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DENİZKIZI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bence enaz 3 yıl beklenmeli eşler birbirini iyice tanımalı ve duygusal yönden birbirlerine doymalı bebek olduğunda bu ne yazıkki mümkün olmuyor eş otamatikman ikinci plana atılıp tüm ilgi bebeğe veriliyor ve baba da birden ortada ilgisiz kalıyor veee problemler başlıyor ama sevgi ve ilgi yönünden tam güven oturdumu hiçbir problem yaşanmıyor anlatabilmişimdir inşallah
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende evlendikten ikibuçuk sene sonra hamile kaldım . iyikide öyle olmuş . evliliği kurtarmak için çocuk yapıyolarya bence bu koskocaman bi yalan . sallanan bi evliliği çocuk yıkar bence . eşler birbirine hiç vakit ayıramaz hale geliyo bu durum bence doğumdan sonra dii hamilelikte başlıyo .ben hep yeni evlilere tavsiye ediyorum iki sene dolmadan çocuk falan yapmayın diye
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
fatoş
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Valla kızlar iki sene nişanlı kalmayla birlikte biz dört yıldır birlikteydik, o yüzden bebek için çok beklememeye karar verdik, evlenince10 ay her şeyin yoluna girmesi için bekledik, (borç falan olayları), yaşımız çok küçük olmadığı ve ikimizde çocuk istediğimiz için de daha fazla beklemedik
Düzenleyen fatoş - 05 Eki 2007 Saat 22:45 |
|
bengü
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 11 May 2007 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 696 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bu konuda en dertli benimdir heralde evlenir evlenmez hamile kaldım.ne olduğumu anlamadım ama çok zorlandım çocuk büyütmek gercekten özveri gerektiriyor.en az 2 yıl derim bende
|
|
FİNCAN34
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02 Eki 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 871 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
slm anneler tabı herşey allahın takdırı ama tedbır bızım elımızde herhalde bu konuda benım rekorumu kımse kıramadı bırde işın ucuna erken dogum gırınce ben evlılıgımın 6 ay 8 gunluk evlıyken bır kızım oldu cok zahmatler cektım ama degrmiş evlada bu arada 2 bucuk evlıgımızde kızımda 2 yaşında oluyor allah bagışlasın evlatlarımızı bende derım 2 yıl olsun
|
|
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bence de birkaç sene beklemeli diye düşünüyorum,hoş ben evliliğimin 2 .ci ayında hamile kaldım ama ,Ata Deniz süpriz bir bebek oldu iyi ki de olmuş
evet evlendiğimi çok anlayamadım ama sorunda etmedim açıkcası,çünkü benim eşimle 4-5 sene gibi bir geçmişim vardı eee yaşta gelince...... allah arzu eden her kadına anne olmayı nasip etsin inşallah.....AMİN.... |
|
duygu
Kıdemli Moderatör Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
En az 1-2 sene eş tanınmalı, gezilip tozulmalı, sonra maddi ve de manevi durum elveriyorsa, hazır hissediliyorsa, bilinçli bir şekilde bebek düşünülmeli. Ben mi? Eşimi 10 yıldır tanıyor olmama rağmen evliliğimin ilk 1,5 yılı çocuk düşünmedim. Çünkü aynı evi paylaşmadan bir insanı tam anlamıyla tanımak, anlamak mümkün değil.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 8> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|