Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
kumru
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1985
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2009 Saat 20:45 |
Meryemcim süpersin valllaaa bezi atma kısmına koptum, aslında çok doğru bir tavsiye...Amanın benim tavsiye listem biraz uzun gibi, hemen başlayayım. 1- aile yapılarınız birbirine uygun olsun. ailesi ile evlenmeyeceğim deme, ailesinden aldıklarını sana getirir. 2- hayata bakışlarınız aynı olsun, zıt kutuplar birbirini çeker sonra da kutup çatışmasından birbirni tüketir aynı şeylerden zevk almalısınız.sonra aynı evde yaşayan 2 yabancı durumları oluşuyor, biri maç izliyor, diğeri Mozart eşliğinde kitap okuyor. en azından senin ilgi alanlarına eğilimli olmalı 3-sohbet etmeyi, yaşamayı seven ve sevdiren birini seç, bir yerde okumuştum, yaşlandığımızda yapabileceğimiz tek şey sohbet etmek olacak 4- hayatı paylaşabileceğin biri olmalı, önce senin en iyi dostun olmalı, gece arkanı dönüp uyuyacaksın, sorumluluklarınızı paylaşmayı becerebileceğin biri olmalı 5-sana yardım edebilmeli, gerektiğinde yardımı kabul edebilmeli 6- eleştirilerine açık olmalı ve eleştirelerine kulak verip düzeltmeye istekli olmalı, akis taktirde işin çoook zor 7-herşeyi yaşamış olup, içi kurumuşları boşver. hayatın renklerini birlikte keşfedin 8-birşey anlatmak istediğinde seni zorlamadan anlayabilme, gerektiğinde gözlerinden ne demek istediğini okuyabilmeli, 9- iyi bir baba adayı olmalı 10- en önemli kural: ASLA KİMSE DEĞİŞMEZ, NE GÖRÜYORSAN ODUR.İçine sinmiyorsa boşver, değişmesini bekleme, hayal kırıklığına uğrarsın
|
|
 |
münevver
Elmas Üye
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi
Puanlar: 4639
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2009 Saat 20:53 |
|
 |
kumru
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2009 Saat 20:59 |
|
|
 |
TÜBAY
Elmas Üye
Puanlar: 4018
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2009 Saat 22:24 |
bir alkışta benden sana kumru
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
 |
kumru
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2009 Saat 22:32 |
|
|
 |
unattainable
Katılımcı Üye
Puanlar: 230
|
Gönderim Zamanı: 27 May 2009 Saat 09:42 |
cooooooooookkk tesekkur ederııııııımmmmm
anne olunca anladımmmm yanımdaaaa olsuuuun bana bırsey olmaazzzz
|
Kurdugun hayalleri ayazlar yıksa da sen yeter ki hep ümit et...Hayat döner sana!
|
 |
münevver
Elmas Üye
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi
Puanlar: 4639
|
Gönderim Zamanı: 27 May 2009 Saat 09:59 |
olmaz tabii kim tutar seni didem
|
 |
kumru
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 May 2009 Saat 13:33 |
kumrugumus Yazdı:
Meryemcim süpersin valllaaa bezi atma kısmına koptum, aslında çok doğru bir tavsiye...Amanın benim tavsiye listem biraz uzun gibi, hemen başlayayım. 1- aile yapılarınız birbirine uygun olsun. ailesi ile evlenmeyeceğim deme, ailesinden aldıklarını sana getirir. 2- hayata bakışlarınız aynı olsun, zıt kutuplar birbirini çeker sonra da kutup çatışmasından birbirni tüketir aynı şeylerden zevk almalısınız.sonra aynı evde yaşayan 2 yabancı durumları oluşuyor, biri maç izliyor, diğeri Mozart eşliğinde kitap okuyor. en azından senin ilgi alanlarına eğilimli olmalı 3-sohbet etmeyi, yaşamayı seven ve sevdiren birini seç, bir yerde okumuştum, yaşlandığımızda yapabileceğimiz tek şey sohbet etmek olacak 4- hayatı paylaşabileceğin biri olmalı, önce senin en iyi dostun olmalı, gece arkanı dönüp uyuyacaksın, sorumluluklarınızı paylaşmayı becerebileceğin biri olmalı 5-sana yardım edebilmeli, gerektiğinde yardımı kabul edebilmeli 6- eleştirilerine açık olmalı ve eleştirelerine kulak verip düzeltmeye istekli olmalı, akis taktirde işin çoook zor 7-herşeyi yaşamış olup, içi kurumuşları boşver. hayatın renklerini birlikte keşfedin 8-birşey anlatmak istediğinde seni zorlamadan anlayabilme, gerektiğinde gözlerinden ne demek istediğini okuyabilmeli, 9- iyi bir baba adayı olmalı 10- en önemli kural: ASLA KİMSE DEĞİŞMEZ, NE GÖRÜYORSAN ODUR.İçine sinmiyorsa boşver, değişmesini bekleme, hayal kırıklığına uğrarsın
| Bunlara ilave olarak : 11- Çoook parası olması önemli değil, çoook parası olup sıfırı görünce hayattan silinmemeli. Çoooktan sıfıra gelebilir, sıfırdan da çoooka gidebilmeli. Yeterki özü zengin, güçlü olsun. Para bu gelir, gider...ama insan ayakta durabiliyorsa karada ölüm yoktur. 12- sınırları çok zorlamamak gerekir. okyanusları aşıp da dereleri geçebilmek için de kredi, enerji ayırmak lazım. Sonra dereciklerde boğulmak çok acıklı olur. 13-Altın kurallardan biri: BİRŞEY NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDER. 14- Vicdanlı olsun, Allah korkusu olsun. Allahım içine güzellikler versin. Dökme suyla değirmen dönmez. 15-sana özel, biricik, tek, güzel... olduğunu hissettirmeli. sen kadın, o erkek olmalı. İltifat, güzel bişey duymak için dilenmemelisin şimdilik bu kadar geliyor aklıma, zaten en önemli olanlar da bunlar. hayatta ne zorluk çıkarsa çıksın, asla seni bırakmamalı. Ben eşimi seçerken en çok buna dikkat ettim. iyi gün dostu lazım, ama en çok kötü günde seni tutacak, saracak biri lazım. zora gelince basıp gitmeyecek, seninle beraber olmayı bilecek biri lazım
|
|
 |