Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Evli hanımlar yeni evleniceklere neler önerir:)???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEvli hanımlar yeni evleniceklere neler önerir:)???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 586
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 21:39
Aşkın gözü kördür derler...LOLLOLLOLgerçekten öyle.şimdiden her şeyi görmeyi çalış gözlerini aç.evlendikten sonra aynı evde yaşayacaksın bu adamın böyle huyları varmıydı diyebilirsinWinkaz çok böyle durumlar oldu bende...
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 21:50
didem kız na kadar şanslısın yaaa!!bak ne güzel yazmış herkes,gerçekler bunlar iştePig
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 22:02
bence evlenme vazgeç başını yakma dermişim

güzelim kendin ol taviz verme istediklerinden emin ol ve karşındaki insana bunları açık açık anlat... aman sonra yaparım ederim deme sakın bir de hemen bebek yapmayın gezin tozun eğlenin Big smile mutluluklar canımSmile

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 22:12
Benim adamda laz ama nedense beni kıskanmıyoorr bu işte var bir gariplikLOLLOL Bizim kavgamız sizinkinlerin tam tersi kısa giymiyorum diye kavga çıkıyor LOLLOLneymiş efendim evlendiğimizde daha kısa açık giyiniyormuşum şimdi kapalı giyinmeye başlamışım LOLLOL anlatıyorum olmuyor evlendiğim zamanki vücutla şimdiki birmi ayolllLOLLOLLOL

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 586
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 May 2009 Saat 22:21
benimkide aynı şeyleri söylüyo doğru söylüyorsun gamzeLOLLOLLOLdeforme olduk deformeLOLLOLLOL
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 02:25
hıcbır zaman yalan gırmesın aranıza.net seffaf olsun sonunda kavgada olsa yalansız olsun.mobılya ya gelınce az ve öz yenı gelın evı dıye abuk sabuk esyalar alırlar bos kalmasın dıye sen bu hataya dusme.nısanlına evlendıkten sonra ev ıcı kurallarını ögret bunlar:
cıkardıgı kıyefet esya corap öylece ortalıkta kalmasın yerıne kaldırmasını rıca et.(emın ol öyle devam edıyor söyleyınce)
ev ortak kullanım alanı oldugu ıcın herkes görev paylasımı yapmalı.
esının aılesıne yada kendısıne sorun ne olursa olsun.kesınlıkle agır sözler söyleme faızyle sna gerı döner.derya abla cok guzel söylemıs o konusurken sen sus o susarken sen konus..altın kuraldır bu..mutluluklar dıdem
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
unattainable Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 230
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 08:56
tşk ederım herkeseee:)))
evet smdıden baslası aslında smdısı yok o hep kıskanctı bu aralar dahada arttı dar gıyme onun acık gormucem o badıyı bı daha ustunde dıye:)))ama beyefendının kardeslerı gıyıor gosterdım zaten dişimiEvil Smileve sonuc olarak sözde o kıyafetı gıydım cunku ıstemye geldıklerınde kardesı kısa etek gıymıstıWink
Ama ablamın taktıgı mantıklı o sınırlenınce bısey demıyorum ama sorası Allah kerım
Bıde onların aılesı bısey solıyemez hrlde hıc bır konuda daha smdıden laf soyletmıyor karsı cıkıyor ama evlenınce nolur bılemem anası kıymetlı olurmus bıdeLOL
Kurdugun hayalleri ayazlar yıksa da sen yeter ki hep ümit et...Hayat döner sana!
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 15:56
Orjinalini yazan: sabrina sabrina Yazdı:

kesinlikle ilale katılıyorum...aklına gelebilecek herseyı konuş..bide cocuk olursa isim konusunu şimdiden konuşLOLLOLLOLLOL
Ayyy Münevver alemsinLOLLOLLOLLOLLOLLOLama ben konuştumda ne olduLOLLOLLOLevdeki hesap çarşıya uymadı.ben sözleşme bilem yapmıştımmmmmmm 2 sayfaLOLLOLLOLLOLvalla kız
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.