Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - evet o 24 saat öncesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuevet o 24 saat öncesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 789
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 23:48
takılmıştı aklıma evdeki yapılacak ütü dr.bile daha ütüm vardı diyordum çok güldüler bana ve de ameliyata girdim çok çabuk kendime geldim harika bir duyguydu bebeğimi ilk kez görmek onun için her acıya değer
laf aramızda çok acı çekmedim ben sezeryandan çok rahattım darısı tüm hamişlerin başınaWinkWink
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 23:49

benim sezeryan olucagi belliydi cunku oglum dönmemisti dr bize 17agustosta bebegi alcaz dedi cok uzuldum 17agustos izmit depremiydi orada insanlar uzulurken ben nasil dogum gunu kutlucam dedim neyse 14agustos pazar gunu esimle gezmeye ciktik ordan bir arkadasim var oraya gittik canimin et istedigi söyledim oda hemen kuzu kesip gelelim dedi neyse kuzuyu kestik pisirdik hepsini ben dogradim arkadasimin saclarini boyadim eve geldik 12gibi gece sutumu ictim yattik

saat 2gibi uyandim sanki cisimi yapiyorum bisey anlamadim ustumu degistim yattim aradan 10dak gecmedi ayni esimi söyledim uykusu agir olan esim fisek gibi firladi ustumu giydiydi yola ciktik ben daha diyorumki beni hastaneye yatirma yarin gezmeye cikcaz diyorum sonra beni hemen ameliyata aldilar esimde yanimdaydi sonra oglum oldu ben bagiriyorum YARABBIM SANA SUKURLER OLSUN YARABBIM SANA SUKURLER OLSUN okadar cok aglamisimki dr kizdi yeter aglama dedi uzun oldu demi

Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2008 Saat 17:21
benim bebeğim ters olduğu için sezeryan olacağım 1 hafta oncesinden saati dahil belliydi, gittim gerekli elbiseleri giydim, ameliyathane de şarkılar türküler soyleniyordu gerisini hatırlamıyorum, uyandım Allahım o ne acıydıı, bir daha sezeryan olmak istemiyorum, büyük de konuşmak istemiyorumSmile

Düzenleyen fatmabek - 21 Eki 2008 Saat 17:22
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 789
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.