Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - evet o 24 saat öncesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuevet o 24 saat öncesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 6789>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2008 Saat 19:12
korkma canım herkes aynı acıyı çekmiyor ki.ben hiç sancı çekmedim.ve uyandıgımda oğlum yanımda idi.sezaryenin yapaylığı ile tabii.
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 615
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2008 Saat 19:56
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

ay kızlar  okadar tırstım ki şimdi anlatamam Confused ben napacam yaaaCry

allah size ve kuzularınıza uzun ömür versin

CryCryCryAynen yaaaCryCryCry
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2008 Saat 20:05
Orjinalini yazan: oykunaz oykunaz Yazdı:

24 saat ne? Haa evde temizlik yaptım, uzun ve sıcak bir banyo,giyindim süslendim, biraz soğukta belediye otobüsü bekledim,2 aktarma hastaneye gidiyordum ki belediye otobüsünde kimse yer vermedi yaklaşık 45 dakika ayakta gittim,39 hafta 6 günlük hamileydimLOLLOLLOL Bir kadın iş görüşmesine gidiyormuş, yolu bilmiyordu, hastaneyi 2 durak geçtin kadını gideceği yere kadar götürüdüm, hastaneye kontrole gidecektim 16 da.

Yoldu trafikti, kadına eşlik etmekti, hastaneyi geçip gitmekti derken 18:00 civarı doktoruma zor yetiştimLOL Sen NTS çık geliyorum dedi, yarım saat sonra yakınlarını ara doğum başlamış dedi. Aramadım hemen. Sancılar başlayınca aradım.

Suni sancı serumunu eşim taşıdı ben yürüdüm,doktor güldü, yatabilirsin dedi,ben yatmak istemedim. Yarım saat sonra kızımı gördüm.

Buradan emeği geçen herkese;LOLLOL başta 35 dakikaya yakın gelemeyen belediye otobüsüne,LOL 45 dakikalık mesafe boyunca bana yer vermeyen yurdum insanınaLOL  iğne vurmak için serum takmak için sürekli eldivenini değiştirdiği için doktordan azar işiten ebe Hatice Hanım'aLOL sen niye hiç bağırmadın,ama bir sancıda yakamı koparacak kadar sıkı tuttun sende de ne kuvvet varmış,çok cesaretlisin,diye kocamaLOL 

yaklaşık 3 saatlik mesafe boyunca yolda olan beni görmeden rahatlayamayan ve sürekli ağlayan anneme Star

TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...Big%20smile

NİLGÜN BAYILDIM  GÜLMEKTEN. NE MACERALI VE NE GÜZEL BİR DOĞUM OLMUŞ :))))Big%20smileBig%20smileBig%20smile
bunda agzim kapanmadi gulmekden

Yukarı Dön
_alev_ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 615
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2008 Saat 20:24
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

Orjinalini yazan: oykunaz oykunaz Yazdı:

24 saat ne? Haa evde temizlik yaptım, uzun ve sıcak bir banyo,giyindim süslendim, biraz soğukta belediye otobüsü bekledim,2 aktarma hastaneye gidiyordum ki belediye otobüsünde kimse yer vermedi yaklaşık 45 dakika ayakta gittim,39 hafta 6 günlük hamileydimLOLLOLLOL Bir kadın iş görüşmesine gidiyormuş, yolu bilmiyordu, hastaneyi 2 durak geçtin kadını gideceği yere kadar götürüdüm, hastaneye kontrole gidecektim 16 da.

Yoldu trafikti, kadına eşlik etmekti, hastaneyi geçip gitmekti derken 18:00 civarı doktoruma zor yetiştimLOL Sen NTS çık geliyorum dedi, yarım saat sonra yakınlarını ara doğum başlamış dedi. Aramadım hemen. Sancılar başlayınca aradım.

Suni sancı serumunu eşim taşıdı ben yürüdüm,doktor güldü, yatabilirsin dedi,ben yatmak istemedim. Yarım saat sonra kızımı gördüm.

Buradan emeği geçen herkese;LOLLOL başta 35 dakikaya yakın gelemeyen belediye otobüsüne,LOL 45 dakikalık mesafe boyunca bana yer vermeyen yurdum insanınaLOL  iğne vurmak için serum takmak için sürekli eldivenini değiştirdiği için doktordan azar işiten ebe Hatice Hanım'aLOL sen niye hiç bağırmadın,ama bir sancıda yakamı koparacak kadar sıkı tuttun sende de ne kuvvet varmış,çok cesaretlisin,diye kocamaLOL 

yaklaşık 3 saatlik mesafe boyunca yolda olan beni görmeden rahatlayamayan ve sürekli ağlayan anneme Star

TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...Big%20smile

NİLGÜN BAYILDIM  GÜLMEKTEN. NE MACERALI VE NE GÜZEL BİR DOĞUM OLMUŞ :))))Big%20smileBig%20smileBig%20smile
bunda agzim kapanmadi gulmekden

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLAynen yaa kocamda bi kere noluyo dedi (:Big%20smileEmbarrassedLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2008 Saat 15:36
Allahım ben buraya yazabılecekmıydım sana bınlerce kez sukurler olsun rabbım.evet arkadaslar baslıyorum;oglen cıvarı evde yalnızım bebegımızın besıgı geldı annem geldı besıgın paketını actık acaba dedık besıgınımı beklıyor bu kerata nıye hala gelmedı.o sırada paket bıraz sert acılınca besıgın parcası duscek dıye refleks anı bı hareket yaptım kasıklarıma bı sancı gırdı anneme caktırmadım annem gıttıkten sonra bıraz uzanayım gecer sanırsam dedım ama nafıle saat 3 te yattım 6 oldu ııh gecmedı bu sancı ayrıca habırede wc ye gıdıyorum sonra belıme vurmaya basladı sancı dedım herhalde bobreklerımdekı tastan.nese saat 7 ye gelıyordu esımı aradım dedım ask bobregım cok agrıyo napsak.dedıkı doktoru ara o ne derse.aradım doktorumu kadın dedıkı gıt zeynep kamıle.ama dedım ben bobrek sancısı cekıyorum orası dogum hastahanesı.sen dedı gıııııt zeynep kamıle.nese esım geldı ben dusumu aldım sıcak su ıyı gelır dıye.ılk once kartal semıha sakıre gıttık hanı orda urolojı varya.bunlar hamıleyım dıye beı acıl dogum bolumune aldılar.ama kızlar orda olanları hatırlamak benı bunalıma sokuyor dılerım omru hayatımda bır daha o hastahaneye yolum dusmez.cok canımı yaktılar.du bebekım aglıyo.
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2008 Saat 11:48
Orjinalini yazan: sofialoren sofialoren Yazdı:

Allahım ben buraya yazabılecekmıydım sana bınlerce kez sukurler olsun rabbım.evet arkadaslar baslıyorum;oglen cıvarı evde yalnızım bebegımızın besıgı geldı annem geldı besıgın paketını actık acaba dedık besıgınımı beklıyor bu kerata nıye hala gelmedı.o sırada paket bıraz sert acılınca besıgın parcası duscek dıye refleks anı bı hareket yaptım kasıklarıma bı sancı gırdı anneme caktırmadım annem gıttıkten sonra bıraz uzanayım gecer sanırsam dedım ama nafıle saat 3 te yattım 6 oldu ııh gecmedı bu sancı ayrıca habırede wc ye gıdıyorum sonra belıme vurmaya basladı sancı dedım herhalde bobreklerımdekı tastan.nese saat 7 ye gelıyordu esımı aradım dedım ask bobregım cok agrıyo napsak.dedıkı doktoru ara o ne derse.aradım doktorumu kadın dedıkı gıt zeynep kamıle.ama dedım ben bobrek sancısı cekıyorum orası dogum hastahanesı.sen dedı gıııııt zeynep kamıle.nese esım geldı ben dusumu aldım sıcak su ıyı gelır dıye.ılk once kartal semıha sakıre gıttık hanı orda urolojı varya.bunlar hamıleyım dıye beı acıl dogum bolumune aldılar.ama kızlar orda olanları hatırlamak benı bunalıma sokuyor dılerım omru hayatımda bır daha o hastahaneye yolum dusmez.cok canımı yaktılar.du bebekım aglıyo.

Canım benim çok mutluyum senin adına.Yavrunla ömür boyu mutlu ol emi...
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
heros Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2008 Saat 12:28
bende normal doğum yaptım ama bebeği hissetmek diye bişey yooki,nasıl çıktığını,yada bi rahatlama falanda
olmadı,acı ve çaresizlik okadar fazlaydıki..valla ben ağrıdan başka bişey hissetmedim,
tam 1 saat çatalda bağırdım,çaresizlikten kıvrandım,çocuk çıktı ben hala bağırıyodum,ağrı
devam ediyodu çünkü..
artık bana dokunmayın diye bağırmıştım,,yeteeer,zaten herşeyi ben yapmıştım,
ne ebe ne doktor neden ordaysa..
sonrası müthiş bi rahatlık,2 saat sonra evimde,duşumu almış,tv koltuğuma kurulmuştum,
bebekte yiyip uyuyodu,ne rahatlıktı,kız gibi hissetmiştim kendimi..
herkesin harcı değil ama sonrası için şiddetle tavsiye ediyorum..
inşallah gene normal doğururum..
bide ben kendimi çok gaza getirdim yok falanca normal doğurdu,o doğurduysa bende
doğururum,yok o halını üstünde doğurmuş,ee kolay bişey ozaman,öyle oluyosa bende yaparım gibi.
gaza getirin kendinizi biraz..
hadii,ver gazıı..
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eki 2008 Saat 23:42
bende erken doğum yaptım vede bu yüzden hiç sancı nedir bilmedim 17 gün vardı daha kontrole gittim dr. bana bebeğin suyu bitmiş gibi dedi büyük ultrosona girdim ağlayarak ordaki dr. bana biraz daha durur dedi ertesi gün sonuçları kendi dr. götürcektim.yolda hep ağladım eve geldim ne olur ne olmaz diye süpürdüm sildim kendi bakımımı yaptım bebişin yastıklarını doldurdum sadece ütüm vardı onuda dr.geldikten sonra yaparım dedim sabah eşimi işe yollarken ona sen beni hastanede görmeye gelcen dedim gerçektende öyle oldu kendi annemle gitmiştim dr.dr. seni acil ameliyata alıyorum dedi ben yıkıldım koktum eşimi aradım ağlayarak geldi sadece birşey
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 6789>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.