ev yapımı çokokrem( Yeşim çokokrem resim sy: 2 ) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Yazar | |
nurten...
Altın Üye bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4509 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurten...
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
biz ikinci kavanozu bitirdik bu çokokremden
artık satın almıyorum ben içerisine robotta çekilmiş iki avuç fındıkta koyuyorum ve 1 litre sütten yarım litrelik kovanoz tam dolmuyor çünkü kaynamaktan eksiliyor lezzet konusunda tam not veriyorum
|
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
nurten...
Altın Üye bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4509 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurten...
|
yapılışı aynı canım kaynadıkça rengi dönüyor sık sık karıştırmak gerekiyor ben kapatmaya yakın çikolatasını ve fındık tozunu ekledim dene derim hatta benim bitmek üzere bu hafta yapmam lazım
|
|
|
|
nurten...
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurten...
|
az önce yeniden yaptım bu defa yarım yağlı süt ve fındıksız inş. güzel olmuştur
|
|
|
|
febaa2
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1744 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sen işi ilerletmişsin canım bence çok güzel olmuştur ben bu tatlıyı çok seviyrum 1 -2 tatlı kaşığı yiyince baklava yemiş kadar hissediyorum
benimkide bitmek üzere yapmma lazım
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
şimdi size marifetli benin yaptığı ev yapımı çokokremi göstermek istiyorum
|
|
y_bal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
600 grmlık bi kavanoz tam doldu bende ..tadına bayıldık .nurten gibi fındıklı yaptım bi dahakine yalnız fındıkları tam çekcem rondoda biraz pütürlü oldu sadece ama tadı danette ler gibi yemede yanında yat ..alttakide hem evdeki yenmeyen keki değerlendirmek hemde denemek amaçlı çokkremde ekleyerek yaptığım truf oda çok güzeldi lokum kıvamı ..
|
|
y_bal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
şimdi sıra yaptığım diğer tatlılarda yeri değil belki ama bide onları görünn modlarım sansürler nasılsa uygun değilse
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 5> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|