Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ev yapımı çokokrem( Yeşim çokokrem resim sy: 2 )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ev yapımı çokokrem( Yeşim çokokrem resim sy: 2 )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurten... Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2013 Saat 18:17
biz ikinci kavanozu bitirdik bu çokokremden 
artık satın almıyorum ben içerisine robotta çekilmiş iki avuç fındıkta koyuyorum 
ve 1 litre sütten yarım litrelik kovanoz tam dolmuyor çünkü kaynamaktan eksiliyor lezzet konusunda tam not veriyorum 
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2663
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı y_bal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2013 Saat 00:07
Orjinalini yazan: nurten... nurten... Yazdı:

biz ikinci kavanozu bitirdik bu çokokremden 
artık satın almıyorum ben içerisine robotta çekilmiş iki avuç fındıkta koyuyorum 
ve 1 litre sütten yarım litrelik kovanoz tam dolmuyor çünkü kaynamaktan eksiliyor lezzet konusunda tam not veriyorum 
yapılışı sendede aynımı nurtenim ?? senden de tam not aldıysa yapmak farz oldu bana artık Big smileBig smile
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurten... Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2013 Saat 02:13
yapılışı aynı canım kaynadıkça rengi dönüyor sık sık karıştırmak gerekiyor ben kapatmaya yakın çikolatasını ve fındık tozunu ekledim  dene derim hatta benim bitmek üzere bu hafta yapmam lazım 
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurten... Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2013 Saat 17:11
az önce yeniden yaptım bu defa yarım yağlı süt ve fındıksız inş. güzel olmuştur
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1744
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı febaa2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2013 Saat 20:30
sen işi ilerletmişsin canım bence çok güzel olmuştur ben bu tatlıyı çok seviyrum 1 -2 tatlı kaşığı yiyince baklava yemiş kadar hissediyorum
benimkide bitmek üzere yapmma lazımSmile
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı y_bal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2013 Saat 01:28
şimdi size marifetli benin yaptığı ev yapımı çokokremi göstermek istiyorum LOLLOLLOLLOLLOL 
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı y_bal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2013 Saat 01:32
600 grmlık bi kavanoz tam doldu bende ..tadına bayıldık .nurten gibi fındıklı yaptım bi dahakine yalnız fındıkları tam çekcem rondoda biraz pütürlü oldu sadece ama tadı danette ler gibi yemede yanında yat LOLLOLLOL..alttakide hem evdeki yenmeyen keki değerlendirmek hemde denemek amaçlı çokkremde ekleyerek yaptığım truf oda çok güzeldi lokum kıvamı ..
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı y_bal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2013 Saat 01:33
şimdi sıra yaptığım diğer tatlılarda yeri değil belki ama bide onları görünn modlarım sansürler nasılsa uygun değilse  LOLLOLLOL 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.