Etimek tatlısı |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Suna en basit tatlıyı buldum ben yapmışm demek ki çok kolay
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
doğru diyon Gülsen,ancak bunun hakkından gelirim.Teşekkürler
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
resimde eklersin sen simdik suna
|
|
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007 Konum: kendi halinde:) Durum: Aktif Değil Puanlar: 9455 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı miss hugolina
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
eklememmi be yaseminimmm,ama daha yapmadım
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
biz beklemeyi severiz
|
|
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben bugün gene yaptım bundan az önce de bir parça götürdüm söylemesi ayıp resim gitmi ekleyeyim hemde hatırlatma olur
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Afiyet bal şeker olsun biz burada çiğdeme talim edelim neyse ki sakinleştirici özelliği var benim yediğimin
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
oo ellerine sağlık gülsencim ..
dünürüm çok çiğdem yeme kız kolostorol yapar diyecem onuda yanlış anlayacaksınız |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|