Etimek tatlısı |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Senin yanında bana dense dense "Ham" denir Ayşegülüm
|
||
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Nefis görünüyor |
||
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
||
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Bilmem anlatabildim mi
|
||
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
||
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
||
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
||
canan48
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 13 Kas 2007 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
gerçekten güzel görünüyor benim yaptığım tarif daha farklı 2 bardak şeker ile 1,5 bardak suyu 5 dakika kaynatıp dizdiğim etimeklerin üzerine döküyorum 3 kaşık un 2 kaşık şeker ve bir bardak sütü muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirip şerbetlediğim etimeklerin üzerine sürüyorum soğuyuncada en üste krem şanti sürüp dolaba atıyorum böylede güzel oluyor
|
||
Gülsen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Teşekkürler canım Eminim senin tarif de güzel oluyordur canım deneyeceğim
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|