Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - eski forma dönüş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konueski forma dönüş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ismigul Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 191
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2008 Saat 22:58
Ay ben de yaşadıklarımı yazmasam olmazdı, malum paylaşım sitesi LOL
57 kilo ile hamile kaldım, 72 ile tamamladım ..
Sezeryan ile doğum yaptım, kızım tam 5 aylık..
Veee aldığım 15 kilonun 10'u gitti 5'i kaldı ama hiç rejim ve egzersiz yapmadım, hala hominigırtlak yani.. a unutmadan çok su içiyorum ve çok şükür sadece emziriyorum ..

Özgül'ün annesi
Yukarı Dön
FATMA GÜRSOY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2008 Saat 22:31
Arkadaşlar bende ilk doğumumda 45 le hamile kaldım 55 le doğum yaptım vede hiç fazla kilom kalmamıştı fakat ikinci doğumumda hem aşırı kilo alışım hem yaşımın 30 oluşu hemde kalp problemi nedeniyle 15 kilo fazlalığım oldu geçen hafta rejime başladım ama dayanamıyorum gözümün önünde peynirli poğaçalar börekler tatlılar uçuşuyo.Herşeyden önce kendime saygımdan dolayı fazlalıklarımı vermem gerekiyor.Hayatım boyunca 45 ten yukarı çıkamazken ikinci doğumumdan sonra 60 kiloyum desteğinizi bekliyorum.Bana yemeyi unutturacak ne yapabilirim sizce?
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2008 Saat 01:05
Orjinalini yazan: FATMA GÜRSOY FATMA GÜRSOY Yazdı:

Arkadaşlar bende ilk doğumumda 45 le hamile kaldım 55 le doğum yaptım vede hiç fazla kilom kalmamıştı fakat ikinci doğumumda hem aşırı kilo alışım hem yaşımın 30 oluşu hemde kalp problemi nedeniyle 15 kilo fazlalığım oldu geçen hafta rejime başladım ama dayanamıyorum gözümün önünde peynirli poğaçalar börekler tatlılar uçuşuyo.Herşeyden önce kendime saygımdan dolayı fazlalıklarımı vermem gerekiyor.Hayatım boyunca 45 ten yukarı çıkamazken ikinci doğumumdan sonra 60 kiloyum desteğinizi bekliyorum.Bana yemeyi unutturacak ne yapabilirim sizce?

Bol bol ılık su iç canım.Thumbs%20Up Bir de düşün ki o poğaçalar ve tatlılar falan yedikten sonra tadı kalmayacak ama kilo yapacak sende.LOLLOL Bir anlık zevk için kilo almaya değer mi yaw deyiver kendi kendine. LOLLOL Ben de spor yaparken bu hareket yediğim baklavalar içinnnnnAngry, bu hareket şu kurabiyeler içinnnnnAngry dedim dedim ve sonunda kendimde onlara düşmanlık besledim. Aklıma spor yaparken ne kadar zorlandığım geliyor yemeyiveriyorum.LOLLOL Valla alışamam derdim ama ben bile alıştım.Wink Bu arada iki kilo kalıcı olarak 1 ayda verdim.Thumbs%20Up Kahvaltıyı sıkı tut diğer öğünler çok fazla yeme canımClown
Yukarı Dön
ŞEYMANUR Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Oca 2008 Saat 20:36
EŞİM BANA SU TOPUGİBİSİN DEDİAngryAngryAngrySANKİ BEN BU HALE KİMİN SAYESİNDE GELDİM...GÖBEK VAR BENDE
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2976
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2008 Saat 01:34
ya su bölüme zayıflayanlar yazmasın yaaCryCryCryvalla kotu oluyorumLOLLOLLOL
20 kılo almıstım kırkım cıkasıya kadar 15 kıloyu patır patır verdım 5 kılosu kaldı ve hala kaldıCryCryCry benımde hedefım yaz ama oda gelıyo bende tık yokOuch yemek yemıyorum abartı ama o tatlı vazgecemedıgım tek sey onuda sütlü tatlıya cevırdım ama ııhhıııh veremedımLOLLOLbıde o 5 kılo soylemesı belkı az olabılır ama cok görunuyo yaCry
sadece esımın deıl dünürümün ,arkadasların bıle dılıne dustum yawOuch
Yukarı Dön
bıdık Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 589
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2008 Saat 15:22
bayanlar ben doğumdan  2 ay sonra eski formuma kavuştum..hiç bir diyet yapmadım çünkü benim doğal diyetim olan çok gazlı bir bebeğim vardı..onu sallamak ve gezdirmekten zaten erimiştim..Cry o günlerin tek tebessümü kilo vermemdi..Smile
Yukarı Dön
prenses_78 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 27
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2008 Saat 18:25
yaaa bendede 10 kilo yapıştı kaldı gitmiyo allah gitmiyoo
canım kızım zeynep ezgim
Yukarı Dön
sedefk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şub 2008 Saat 20:46
Ya bende 66 kiloyla başladım 88 ile bitirdim hamileliğimi..Herhalde vücudum ödem toplamış çok yazın ve 18 kilo gitti 1 ayda, ama hala 66 ya düşemedim :( Sezeryan ile doğurunca tabii karın da kaldı Cry Yazı beklersem oooooooooooo :(( gitmiyor kilolar... napacağız arkadaşlar??
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.