Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - eski forma dönüş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konueski forma dönüş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ılgının annesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 213
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2008 Saat 12:25
aynen  benimde 15 kilo fazlam var.ve yaza kadar zamanım var benim bide iddaya girdim neyime güveniyosam.bizden baska kilo problemi olan yok sanırımLOLLOLLOLbilindik şeyler gerci ama ben yaptığım seyleri yazayım genede lahana suyu içiyorum.form cayı içiyorum maden suyu içiyorum.bide dikkat ediyorum az ve sık yiyorum.ama herseyi yiyorum diyette olduğum fikri beni daha cok geriyo canım sürekli bişeyler yemek istiyo.spor yapıyorum bide hergün daha yeni başladım inşallah işe yarar.yaz yaklaştı tabi sürem kısalıyo paçalarım tutuştu.birbirimizi gazlayalım burdan destek olalım.yalnız olmadığımızı bilmek moral olur.kilo verdikçe burdan yazarız mutlu oluruz...Clown
ılgının annesi gökçen
Yukarı Dön
Liiiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 334
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2008 Saat 14:57
Arkadaşlar bişey söyleyeceğim ama ben hiçbir şey yapmadan eski formuma kavuştum sayılır.
 72 ile doğum yoptım şuan  58 kiloyum ve vermeye devam ediyorum.

Cennet Kokulum
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2008 Saat 00:47
Orjinalini yazan: Liiiz Liiiz Yazdı:

Arkadaşlar bişey söyleyeceğim ama ben hiçbir şey yapmadan eski formuma kavuştum sayılır.
 72 ile doğum yoptım şuan  58 kiloyum ve vermeye devam ediyorum.
Ben de 72 ile doğum yaptım hedefim 58 ama 62yim şu sıralarLOL
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2008 Saat 09:32
valla ben 58 ile hamile kaldım, 80 le hamileğimi bitirdimStern%20Smile, şu an 64 kiloyum...hala oldukça balıketi kıvamındayım.....56ya düşmeyi istiyorum.ama bir dahaki hafta birazcık hareketlenmeye başlamak istiyorum.asansör kullanmıcam, bol yürüyüş,pilav, makarna, tuz, şeker ve tatlıyı kesicem....bakalımne kadar işe yarayacak?Confused
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2008 Saat 10:49
Orjinalini yazan: hiloş hiloş Yazdı:

<FONT face="Trebuchet MS" color=#000000 size=2>DOĞUM SONRASINDA ESKİ FORMUNUZA YADA ESKİYE YAKIN BİR FORMA SAHİP OLMAK İÇİN ÇEŞİTLİ EGZERSİZLER YAPMANIZ GEREKİR. KARIN KASLARININ ESKİ HALİNE DÖNMESİ İSE BİRAZ ZAMAN ALABİLİR. SABIRLI OLMALI HAREKETLERE YAVAŞ YAVAŞ BAŞLAMALI,ACELE ETMEMELİSİNİZ.GEBELİKTE ZAYIFLAYAN KARIN KASLARI VE PELVİS KASLARI İÇİN İLK GÜNDEN BAŞLAYARAK YAPABİLECEĞİNİZ BAZI EGZERSİZLER:

• <FONT face="Trebuchet MS" color=#000000 size=2>AYAK BİLEKLERİNİZİ ÖNE VE ARKAYA DOĞRU BÜKMENİZ ŞİŞMELERE İYİ GELİR,DOLAŞIMI HIZLANDIRIR.

• <FONT face="Trebuchet MS" color=#000000 size=2>SOLUK ALIRKEN KARNINIZI İÇERİ ÇEKİN,BİRAZ BEKLEYİP SONRA BIRAKIN.

• <FONT face="Trebuchet MS" color=#000000 size=2>DOĞUMDAN YAKLAŞIK BİR HAFTA SONRA :BAŞINIZI VE OMUZLARINIZI İKİ YASTIKLA DESTEKLEYİN VE UZANIN,BACAKLARINIZI HAFİFÇE AYIRIN,DİZ LERİNİZİ BÜKÜN,KOLLARINIZI KARNINIZIN ÜSTÜNE KOYUN.BAŞINIZI VE OMUZLARINIZI KALDIRIN.

• <FONT face="Trebuchet MS" color=#000000 size=2>BUNU YAPARKEN SOLUĞUNUZU VERİP AVUÇLARI NIZLA KARNINIZIN İKİ YANINA HAFİFÇE BASIN.

• <FONT face="Trebuchet MS" color=#000000 size=2>BİRAZ BÖYLE KALIP SOLUK   ALIP GEVŞEYİN.BUNU ÜÇ KEZ TEKRARLAYIN.

• <FONT face="Trebuchet MS" color=#000000 size=2>İKİ HAFTA SONRA:DİZLERİNİZ BÜKÜLÜ VE BACAKLARINIZ HAFİFÇE AYRIK DURUMDA OTURUN. KOLLARINIZI ÖNÜNÜZDE KAVUŞTURUN.KALÇANIZI HAFİFÇE ÖNE DOĞRU İTEREK NEFES VERİN. DAHA SONRA KARIN KASLARININ GERİLDİĞİNİ HİSSEDİNCEYE KADAR GERİYE YASLANIN. KALABİLDİĞİNİZ KADAR BU DURUMDA KALIN. SONRA SOLUK ALIN VE DİK OTURUN.

• <FONT face="Trebuchet MS" color=#000000 size=2>KOLLARINIZI İKİ YANA ALARAK SIRTÜSTÜ UZANIN.HAFİFÇE BAŞINIZI KALDIRIN. VÜCUDUNUZU SOLA DÖNDÜREREK SOL ELİNİZİ BACAĞINIZIN AŞAĞILARINA KAYDIRIN. SIRTÜSTÜ YATARAK BİR SÜRE DİNLENİN.HAREKETİ SAĞA DÖNEREK TEKRARLAYIN.

sagol

Yukarı Dön
saliha Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 553
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2008 Saat 12:32
kızlar ben de dalayım muhabbete bari.. 61 kilo ile hamile kaldım 69 ile doğum yaptım eve geldiğimde 63 kilo idim ve şu an 60 ın da altındayım ve hala da emziriyorum çok şükür.. kıskandırmak gibi olmasın ama..
Yukarı Dön
prensim2007 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 302
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2008 Saat 14:52
arkadaşlar merhaba bende 48 kiloyla hamile kaldım 65 kilo ile doğurdum sonra 53 kiloya düştüm 5 kilo fazlam var derken eşim sürekli yedirdi şu an 61 oldum ve veremiyorum hareket etmekte içimden gelmio çünkü uykusuzluk malum... ne önerisiniz???Disapprove
Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2960
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2008 Saat 17:43
Arkadaşlar bende hamilelikte 16 kilo almıştım.sezeryanla doğum yaptım.4 ayda hamile kalmadan önceki kiloma geri döndüm.sütümün artması çok su içiyordum.herhalde kilo vermeme yaradı.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.