Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - eşimi kıskanıyomuyum  ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konueşimi kıskanıyomuyum ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 10111213>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 10:27
Orjinalini yazan: ezel ezel Yazdı:

Orjinalini yazan: humeyram humeyram Yazdı:

bende boyle bısey varya ben kımse ısrarla zorla bısey yapamam.kendımı zorla bıyere dahıl edemem.aslında kotu bısey..ne esıme nede baska bı ortama.yaptıgımdada bunu bı  zafer olarak algılamam.kendımı kotu hıssederım..nıye ole acaba*

Eşinde aynı senin gibi düşünüyor olabilir. Oda senin ilgilendiğin şeyleri yaparken sıkılıyorsur belki yada senin isteklerinden sıkılıyor olabilir. Çiçek istemek mesela LOLLOL Sen onunla bilgisayar oyunu oynamayı sevmez paylaşmazsın, oda seninle alışverişe gelmez, yada çay içmeye dışarı çıkmaya..... Bu böyle uzar gider... Bundan 2-3 sene sonra bakmışsın tv izlemek için bile odalar ayrılmış aynı odada bile oturmuyorsunuz. Ondan sonra "hani bana ilgi, hani banailgi" diye ağlarız işte böyle hepberaber LOLLOLLOL

Şaka bir yana 7 yıldır evliliğinde herşey yolunda giden biri olarak (kayınvalide sorunları hariç LOL) nacizane fikirlerim bunlar...

ezelcim çok haklısın önce bişeyler verelim sonra alalımWink
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 11:05
ıyıde bunu kıme yapsan senı cok sever.eşlerımızın bızı kosulsuz sevmesı gerekmezmı.ozaman benden daha cok arkadas gıbı davranan aynı zevklerı olan bı baska kısıye daha cok ılgı gosterırı .bu mantıkla bakarsak..
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 11:25
canım ben sevgiyi kastedmedim.ama ondan bişeyler bekliyorsan ilgi yada senle alakalı konularda eşlik etmesi seninde ona bişeyler vermen gerekmezmi. eee kadın bişey yapmasın, ne bileyim kocası eve gelince sıcak bi tebesümle öpücükle karşılamasın , hiç böyle yakınlık göstermesin ama kocasından ilgi beklesin. anlatmak istediğim buLOLLOLbişeyler bekleyip isterken önce kendimizin ne verdiğine bakmalıyız benceEmbarrassedEmbarrassed
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 12:14
onu yapıyoruz canımSmileokadarda degıl..yaa ben dılımın altındakı baklayı cıkarayımmı..esımın calıstıgı yerde bı kız var yası kucuk ama..onla samımı olmasına gıcık oluyorum.kardesım o dıyo.olede konusmaları falan.allah ıcın hıcbırsey gormedım duymadım.ıcgudusel olarak rahatsız oluyorum..gıcık seyyy ohh rahatladımEvil Smile

ama olmayan bısey ıcınde bunu yapmayı kendıme yakıstıramıyorumEmbarrassedama nıye hıssedıyorum oda kafamı karıstırıyo..
Yukarı Dön
humeyram Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 12:18
bıde butun sube antalyada bugun gıttıler.resım cekılmısler yıne dıbınde off gıcık oldum yaa...cok celıskıdeyım..abı gıbı gorup ondan cekınmıyodur belkı..ama degılseAngry

Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1760
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 12:33
bende olsam ister istemez huzursuz olurdum haklısın canım....
bence için rahat etmiyorsa bunu eşine söyle, hoşuna gitmediğini belirt..
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 12:48
Orjinalini yazan: humeyram humeyram Yazdı:

ıyıde bunu kıme yapsan senı cok sever.eşlerımızın bızı kosulsuz sevmesı gerekmezmı.ozaman benden daha cok arkadas gıbı davranan aynı zevklerı olan bı baska kısıye daha cok ılgı gosterırı .bu mantıkla bakarsak..

seninde eşini koşulsuz sevmen lazım o zaman LOLLOL bak kendinle çelişiyorsun kafan çok karışmış. sen ondan her istediğini yapmasını bekle, onun isteklerini yapmaya sıra gelince beni koşulsuz sevsin de, olurmu öyle şey..

İki farklı insanın aynı evin içinde yaşaması zaten çok zor, üstüne birde bebeğin sorumluluğu, birde aileler giriyor her işin içine sonra hepimiz booooooooom diye patlıyoruz. Aynı dili konuşmazsan yürütmek gerçekten zor. Fedakarlık yapmadan, kendinden bişeyler katmadan hep bana hep bana dersen işin çok zor...
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2010 Saat 13:00
evet fedakarlik $arttt
alttan alma, goz yumma ( iki taraf içinde tabiki ) olmazsa bi yerde fren patlarDead
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 10111213>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.