artik esimi hep kontrol etmek ihtiyaci duyuyorum, cep tel. bakiyorum, maillerine vs. o günden sonra tabiki birsey bulamadim. ama bu beni hic rahatlatmiyor. ikisinden de intikam almak istiyorum, dedigim gibi, zaman zaman esime karsi bile nefret duyuyorum. ama biryandan da seviyorum esimi. biliyorum tuhaf, ihanetten sonra ask sevgi kalmaz ama 2 cocugum var, bir yuvayi yikmak o kadar da kolay degilmis. esim bana karsi günlük hayatta iyi davraniyor, o olaydan sonra dedigim gibi cok kez konustuk, benden onunla bulustugu icin özür diledi, beni sevdigini söyledi vs. cok israr ettim, eger aranizda birsey olduysa bilmek hakkim söyle dedim. ama yok diye israr ediyor. ben esime karsi her fedakarligi yaptigimi düsünüyorum ve böyle birseyle beni karsi karsiya biraktigi icin ona cok öfkeliyim. ben bu olayi nasil unutabilirim, evliligim tekrar düzelebilirmi? bu kuskularimdan, icimdeki intikam duygusundan kurtulabilirmiyim zamanla? sürekli esimi kontrol etmekten de yoruldum artik. ama yapmadan da duramiyorum. ona olan güvenimi tamamen yok etti. lütfen bir akil verin bana. evlilik uzmanina gitmeyi de düsündüm, ama inanin vaktim yok, calisiyorum cocuklarimin okulu, yemekleri, dersleri... bana yardim edermisiniz...
tesekkürler.