|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba hocam
25 gun olmus deidklerinizi yapmaya çalisiyoruz , ekmek , tatli pilav , patates , yemiyor esim , arada kaçamaklar olmadi deil tabi .. sigaraa alkol çikolota tuketmiyor kesinlikle , kepekli ekmek tuketiyoruz çayi açik, kahveside koyu deil gunde bi kere içiyor taniyonu bu sabah 15/10 yatakdayken ogleden sonra 14/9 -13/8 falan oluyor 2 kg da verdi bu sureçte açik çay ve kahvenin çok olumsuz etkisi olurmu zaman alacagini demsitiniz, hemen bi sonuç ta beklemiyrodum zaten ama ne kadar surebilir sonuç almamiz yilbasinda tekrarlayalim diyorum kolesterol testimizi , uygun olurmu sizce tansiyon ilacini onerirmisiniz .. Düzenleyen MaRaL - 14 Eyl 2015 Saat 09:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120209 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Ya kahve, ya cay!!
2- Simdilik, pek tansiyon ilacina ihtiyac yok gibi, biraz daha takip edelim.. Tuzu kisitlayin, tuz gerektiren gidalardan uzak dursun. Hatta bazi marketlerde, "Suni Tuz" vardir, onlari kullanin. 3- Tansiyonun duzelmesi; seneler alir. Sadece diyet ile goturebilirse, cok daha iyi. Zaten, seker almadigi surece, tansiyon ve Kolestreol de duzelecek.. En buyuk sansi, genc yasta ve erken devrede teshis edilmis olmasidir. Biraz da Stresi azaltirsa, bu duzelme sureleri cok kisalabilir. |
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haklisniz hocam
esimin bu dengesi kisa surede bozulmamistir :( aç akrnina hep biseyler atardi agzina çikolota olsun biskuvisi,hamur i$i vs , gece yatmadan once beslenmesi oslun .. :( senelerdir boyleydi bu durum i$inden dolayi ... onca senelik haarabiyetin bi kaç ayda duzelmesini beklemememk lazim demi suni tuzu bakicam markete , yemeklerimiz çok az tuzlu artik onuda kullaniriz tesekkurler bu arada yemeklerin tuzunu azaltinca çocuklarim hiç farketmedi bile, nasil onlerine geldiyse oyle yiyolar ... meger ben bilmeden onalra ne kadar kotuluk etmisim yillardir .. yemegimzi zaten çok tuzlu olmazdi ama yinede azalltmistim ben ve analamdilar bile .. in$allah bundan sonra daga saglikli bi yasam bizi bekliyodur .. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|