Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Yenidoğan
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - esim için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumesim için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3357
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 09:41
merhaba hocam
25 gun olmus deidklerinizi yapmaya çalisiyoruz  , ekmek , tatli pilav , patates , yemiyor esim , arada kaçamaklar olmadi deil tabi ..  sigaraa alkol çikolota tuketmiyor kesinlikle , kepekli ekmek tuketiyoruz
çayi açik, kahveside koyu deil gunde bi kere içiyor

taniyonu bu sabah 15/10 yatakdayken
ogleden sonra  14/9 -13/8 falan oluyor

2 kg da verdi bu sureçte

açik çay ve kahvenin çok olumsuz etkisi olurmu
zaman alacagini demsitiniz, hemen bi sonuç ta beklemiyrodum zaten ama ne kadar surebilir sonuç almamiz
yilbasinda tekrarlayalim diyorum kolesterol testimizi , uygun olurmu sizce
tansiyon ilacini onerirmisiniz ..

Düzenleyen MaRaL - 14 Eyl 2015 Saat 09:42
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120209
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 10:42
1- Ya kahve, ya cay!!
2- Simdilik, pek tansiyon ilacina ihtiyac yok gibi, biraz daha takip edelim.. Tuzu kisitlayin, tuz gerektiren gidalardan uzak dursun. Hatta bazi marketlerde, "Suni Tuz" vardir, onlari kullanin.
3- Tansiyonun duzelmesi; seneler alir. Sadece diyet ile goturebilirse, cok daha iyi. Zaten, seker almadigi surece, tansiyon ve Kolestreol de duzelecek..
En buyuk sansi, genc yasta ve erken devrede teshis edilmis olmasidir. Biraz da Stresi azaltirsa, bu duzelme sureleri cok kisalabilir.
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3357
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı MaRaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eyl 2015 Saat 12:26
haklisniz hocam
esimin bu dengesi kisa surede bozulmamistir :(  aç akrnina hep biseyler atardi agzina çikolota  olsun biskuvisi,hamur i$i vs , gece yatmadan once beslenmesi oslun .. :( senelerdir boyleydi bu durum i$inden dolayi ...  onca senelik haarabiyetin  bi kaç ayda duzelmesini beklemememk lazim demi

suni tuzu bakicam markete  , yemeklerimiz çok az tuzlu artik  onuda kullaniriz tesekkurler
bu arada yemeklerin tuzunu azaltinca çocuklarim hiç farketmedi bile, nasil onlerine geldiyse oyle yiyolar ... meger ben bilmeden onalra ne kadar kotuluk etmisim yillardir ..  yemegimzi zaten çok tuzlu olmazdi ama yinede azalltmistim ben ve analamdilar bile .. in$allah bundan sonra daga saglikli bi yasam bizi bekliyodur  ..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.