Erkin Bey'in Facebook Sayfasına Davet-TRENDY MOMMY |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Konu: Erkin Bey'in Facebook Sayfasına Davet-TRENDY MOMMY Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 19:46 |
Merhaba arkadaşlar.
Eski arkadaşlar ve belki okumuş olanlar varsa yeni arkadaşlarım Erkin Bey'i tanırlar. "Profesyonel Bir Babadan Annelere" adlı kitabın yazarı ve Chicco gibi bir firmanın üst düzey yöneticiliğinde bulunmuş bir kişidir. Erkin Bey'in Facebook'ta bir sayfası var ve sizi oraya üye olmanızı tavsiye ediyorum. Açıklama aşağıdadır ve eminim birçoğumuz bu ürünleri çok beğenecek. Tam da aradığım şeyler burada diyeceğiniz ürünler var ve benden tavsiyedir. TRENDY MOMMY MATERNITY UNDERWEAR HAMİLE İÇ GİYİMİNDE BİR İLK. TRENDY MOMMY ANTİBAKTERİYEL VE DİKİŞSİZ ÜRÜNLER... Antibakteriyel, dikişsiz, hava alan ve Oeko-Teks 100 Standardı’na sahip olma özelliklerini bir arada taşıyan tek marka olan Trendy Mommy hamilelik ve hamilelik sonrası iç giyim ürünleri, seçkin bebek mağazalarında anne adayları ve annelerin beğenisine sunuldu. Trendy Mommy ürünlerinde kullanılan Sanitized teknolojisi, ürünün üzerinde bakteri oluşumunu engelliyor,mantar,alerji ve iritasyona karşı koruma sağlyor.Dikişsiz olarak üretilen Trendy Mommy ürünleri benzersiz esnekliği sayesinde vücudu asla sıkmaz ve teni tahriş etmez. Annelenin hamilelik ve sonrası döneminde beden numaralarının değişmesi durumunda bile esnekliği sayesinde rahatça kullanılabilir. İçindeki nano lifleri, ürünün nefes almasını sağlar ve sıcak havalarda dahi rahatça kullanılabilir. Ve tüm Trendy Mommy ürünleri, Türkiye’de de “Tekstilde Güven” olarak tanımlanan, Oeko-Teks 100 Standardı’na uygun olarak üretilmiş olup,kanserojen maddeler,ağır metaller, ve alerjik renk maddeleri içermeyip,cilde zarar vermeyen pH değerine sahiptir. Ayrıca son derece şık dizaynlara sahip olan Trendy Mommy ürünleri, son derece uygun fiyatlarıyla, emzirme sütyeni, hamile slip külodu, karın taşıyıcı,emzirme atleti ve hamilelik sonrası toparlayıcı kaymaz korseden oluşan bir ürün yelpazesine sahiptir. Trendy Mommy bir Türk üretimi ve markasır. Daha fazla bilgi için info@tudo.com.tr Düzenleyen duygu07 - 14 Mar 2011 Saat 19:55 |
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 19:52 |
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 20:01 |
teşekkürler paylaşımın için
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
sengul
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10127 |
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 13:33 |
teşekürler Duygu..Bende üyeyim ve takip ediyorum.. Trendy Mommy Türk üretimi ve markasıdır.Fakat neden ismini Türkçe koymazlar :(((( üzülüyor insan..Düzenleyen sengul - 15 Mar 2011 Saat 13:34 |
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
fatoş
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 14:31 |
Aynı şeyi düşündüm |
|
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 15:33 |
aslında bu yabancı isim konusunda bende çok hassasım. Hatta Sinan Aygünle yazışmamız bile oldu. Burası Türkiye ve resmi dilimiz Türkçe. Gelin kızlar bununla ilgili bir kampanya başlatsak site olarak.
|
|
|
|
mine
Altın Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007 Konum: iki kuzumla Durum: Aktif Değil Puanlar: 3462 |
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 17:25 |
ismi türkçe olunca kimse almak istemiyor yabancı olunca sosyetik oluyor daha çok rağbet görüyor
benim face hesabım yok ama bundan sonra bu ürünleri bulup tercih etmeye çalışacağım teşekkürler duygu |
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
|
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Gönderim Zamanı: 15 Mar 2011 Saat 23:51 |
Kızlar Erkin Bey burayı mutlaka görecektir. Mutlaka yanıtlar. Vardır bir nedeni...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|