| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| elifck   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Erken ergenlik ile ilgili yazınızı okudum Gönderim Zamanı: 27 Nis 2017 Saat 13:50 | 
| 
   Mrb hocam yazinizi okudum fakat yinede sormadan edemedim.2007 doğum lu kızım da kıllanma var demiştim . dunde okulda peceteye çok az leke değmiş.belim ve karnim agriyor diyordu simdi birşey yok belini felan agritmis olabilir mi .yoksa adetmi girecek.tsk ederim...
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119402 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 27 Nis 2017 Saat 18:50 | 
| Olabilir, SAKIN bir sey yapmayin... Olmaya da bilir!!!
 Gunde en az 600ml sut veya sutlu gida aldigindan emin olun... Birde her sene 1 Ampul Dvit3 icirin.. 
 | |
|  | |
| elifck   Katılımcı Üye   Kayıt Tarihi: 18 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 28 Nis 2017 Saat 13:38 | 
| 
   Evet hocam dvit 3 veriyorum her yıl 3yasindaki kizimada veriyorum.tsk ederim su an sadece bekliyorum.
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |