|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
yagizinannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2010 Saat 00:52 |
35.haftamdayım ve geçen kontrol için doktora gittiğimizde NST de sancı çıktı.Bebeğim biraz iri bir bebek olduğundan ve gelişimi 2 hafta kadar da önden gittiğinden doktor erken gelebilir dedi.sabah ve akşam vurulmak üzere akciğerlerini geliştirici bi iğne verdi.Nidi.. isimlide bir hap verdi.Sorunum şu ki ben kendimde aslında hiçbir sancı hissetmiyordum.Ama doktor şimdi git iğnenn birini hemen vurdur deyince gidip vurdurdum.Diğerini vurdurmadım.Çünkü sancım yoktu aslında.Diyorum ki ya bebeğim gününü beklerse,bu akciğer geliştirici iğneden bir zarar olur mu?Bu iğneyi yaptıran anneler lütfen bi fikir verin |
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Canım googleda senin için araştırıyıorum
![]() |
|
![]() |
|
ifakat ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9866 |
![]() |
ben ilk defa böyle bişey duyuyorum.
![]() ![]() Düzenleyen ifakat - 01 May 2010 Saat 01:17 |
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=akci%C4%9Fer+geli%C5%9Ftirici+i%C4%9Fne&meta=&aq=0&aqi=g3&aql=&oq=akci%C4%9Fer+geli%C5%9F&gs_rfai=
Şurayı bir tıklayıp linklerdeki forumlarda konuşmalar var bak istersen canım buraya forum linki eklemek yasaktı o nedenle eklemedim. Umarım kötü bişi olmaz.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Bu sancılar magnezyum eksikliğinden de çıkabilir mi ki? Bir doktoruna sorsana canım. Kullanıyor musun magnezyum ilacı?
|
|
![]() |
|
yagizinannesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() |
magnezyum ilacı kullanmıyorum,şimdiye kadar vitamin harici bir ilaç hiç kullanmamıştım.Bu son kontrolüm benim için çok kötü oldu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Canım kan ilacı da almıyor musun dur bozma moralini. Bence doktorundan başka bir doktorla kontrol olmanı tavsiye ederim. Ben de 27 haftalık hamişim. Bir vitamin (megadyn pro) ferrum fort ve dün de magnezyuma başladım...
|
|
![]() |
|
cokomel ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: HAYATIMINGÜNEŞİ Durum: Aktif Değil Puanlar: 1665 |
![]() |
banada böyle bir iğne yaptılar canım iki defa hemde 33 haftalık doğum yaptım çok şükür bir problem olmadı. üzme kendini kötü bişey olsa yaparlarmı bebeğin ciğier gelişimi için...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|