Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Erken doğum ihtimali olan yada olmuş anneler.!!!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuErken doğum ihtimali olan yada olmuş anneler.!!!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagizinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Konu: Erken doğum ihtimali olan yada olmuş anneler.!!!!
    Gönderim Zamanı: 01 May 2010 Saat 00:52

35.haftamdayım ve geçen kontrol için doktora gittiğimizde NST de sancı çıktı.Bebeğim biraz iri bir bebek olduğundan ve gelişimi 2 hafta kadar da önden gittiğinden doktor erken gelebilir dedi.sabah ve akşam vurulmak üzere akciğerlerini geliştirici bi iğne verdi.Nidi.. isimlide bir hap verdi.Sorunum şu ki ben kendimde aslında hiçbir sancı hissetmiyordum.Ama doktor şimdi git iğnenn birini hemen vurdur deyince gidip vurdurdum.Diğerini vurdurmadım.Çünkü sancım yoktu aslında.Diyorum ki ya bebeğim gününü  beklerse,bu akciğer geliştirici iğneden bir zarar olur mu?Bu iğneyi yaptıran anneler lütfen bi fikir verinCry

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2010 Saat 01:08
Canım googleda senin için araştırıyıorumStern Smile
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2010 Saat 01:11
ben ilk defa böyle bişey duyuyorum.Confused inş sağlıkla bebeğini alırsın kucağınaSmile

Düzenleyen ifakat - 01 May 2010 Saat 01:17
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2010 Saat 01:12
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=akci%C4%9Fer+geli%C5%9Ftirici+i%C4%9Fne&meta=&aq=0&aqi=g3&aql=&oq=akci%C4%9Fer+geli%C5%9F&gs_rfai=

Şurayı bir tıklayıp linklerdeki forumlarda konuşmalar var bak istersen canım buraya forum linki eklemek yasaktı o nedenle eklemedim. Umarım kötü bişi olmaz.Nuke
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2010 Saat 01:17
Bu sancılar magnezyum eksikliğinden de çıkabilir mi ki? Bir doktoruna sorsana canım. Kullanıyor musun magnezyum ilacı?
Yukarı Dön
yagizinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2010 Saat 01:26
magnezyum ilacı kullanmıyorum,şimdiye kadar vitamin harici bir ilaç hiç kullanmamıştım.Bu son kontrolüm benim için çok kötü olduUnhappy iğneyi vurdurduğuma bin pişman oldum .Yok mu benden başka vurunan böyle bir iğne .çok üzülüyorum.Buraya kadar sorunsuz geldim şurda az bi zaman kala böyle olması benim moralmi çok bozdu anlatamam yaUnhappy
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2010 Saat 01:58
Canım kan ilacı da almıyor musun dur bozma moralini. Bence doktorundan başka bir doktorla kontrol olmanı tavsiye ederim. Ben de 27 haftalık hamişim. Bir vitamin (megadyn pro) ferrum fort ve dün de magnezyuma başladım...
Yukarı Dön
cokomel Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2010 Saat 11:47
banada böyle bir iğne yaptılar canım iki defa hemde 33 haftalık doğum yaptım çok şükür bir problem olmadı. üzme kendini kötü bişey olsa yaparlarmı bebeğin ciğier gelişimi için...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.