Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Ebeveynlerin Kaygıları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - erkek cocugun ev işi yapması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumerkek cocugun ev işi yapması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ardam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 54
Mesajın Direkt Linki Konu: erkek cocugun ev işi yapması
    Gönderim Zamanı: 04 Kas 2008 Saat 11:55

Merhabalar,Benim oğlum 2.5 yaşında en başından beri ben bakıyorum yakın çevremiz ( dört hala,babaanne vs) hep bayan tabiki dede ve babada var ama belirli saatlerde.Öncelikle ben son bir hafta öncesine kadar oğlumla ortak iş yapmayı savunuyordum.(kurabiye yapmak,bazen toz almak ,evi dağıtmamak gibi)Ancak eşimin edindiği bilgiye göre annesini taklit etmek önce oğluma sonra geleceğine zarar verirmiş.Şimdi çelişki içindeyim tabiki bir kız çocuğu gibi hiç davranmadım ama cinsiyet sapmasıda yaşamasını ASLA İSTEMEM.Ben bu kadar çelişkideyken sen yapma erkeksin anneler,kadınlar yapar diye davranmakmı gerekli çözemiyorum.Yardımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum....Saygılarla.

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kas 2008 Saat 13:07
oğlunuzla berbaer bir şeyleri yapmanız çok güzel ve onun kız gibi yetişmesine de asla neden olmaz sadece sizinle üzel zaman geçirmiş ve isterse ileride bu işleri yapamktan keyif alan bir erkek olur. günümüzde işleri bu kadar net çizgi
lerle kadın-erkek işi diye ayrımıyoruz. ayrıca oğlunuzun bir erkeği model almasının yolu sizin onunla bir şeyler yapmamanız değil BABASININ ONUNLA PAYLAŞIMLARINI ARTTIRMASIDIR. yaşı ilerledikçe babayla dah çok zaman geçirmesi erkek işlerini öğrenmesi açısından değil ama bir erkeği model alması için gereklidir. ancak siznle de bir şeyler yapması her zaman son derece sağlıklıdır. kadın işi yapan örneğin ahçı olan erkekler erkek olmuyorlar mı
özlem
Yukarı Dön
ardam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 54
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2008 Saat 11:30

Öncelikle çok teşekkür ederim.Gerçek Doğruların benim düşündüğüm gibi olmasına çok sevindim.Saygılarla...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.