Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - erkeğinizin kahvehane düşkünlüğü..yorumlarınız...?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuerkeğinizin kahvehane düşkünlüğü..yorumlarınız...?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2002
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 14:38
kendimi bilmediğim insanlara deşifre etmekten huzursuzum aslında.tasvip etmiyordum böyle şeyleri.ama inanın yazdıkça yazasım geliyor.2 haftadır bunalımm.....
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 14:42
yazdıkça açılırsın cnm öyle düşünmeSmile
istersen topiğği katılımcı üye bölümüne taşırım orayı misafirler ve üyeler okuyamıyor..ama sende üyesin şuan biraz msj sayın fazla olsaydı oraya taşırdım sende daha rahat ederdinSmile
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 16:55
ben başlığa takıldım daha dooğrusu okurken çok güldüm erkeğinizinLOLLOL neden eşiniz değil de bu kelime???
benim eşim izinde içkisi kumarı sigarası yok ama okey oynamaya bayılır, bunu kahvehane de değil de derneklerde sigarasız ortamlarda yapar zaten sigaranın kokusundan bile rahatsız olur
biz de anlaşma yaptıık haftada 3 gün onun 3 gün benim 1 gün ortak gün LOLLOL

"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 17:02
benimkide derneğe gidiyor fatmacım ama dernek= kahve benim gözümde her ikisi de aynı ne farkederki Confused orda da oyun oynuyorlar ordad a akşama kadar gelmiyorlar orda da çoluk çocuktan ayrı masanın başında köskös oturup oyun oynuyorlar dernek adı daha sosyetkileştirilmiş yani Wink 
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 19:32
haklısn deryacım sonuçta bizden ayrı gecirdiği yer adı cok da önemli değil. parantez içinde kişisel birseyde söylemek istiyorum eşim çalışırken hafta sonu sadece bir gun arkadaslarıyla vakit geciriyor 4-5 gibi çıkar gec doner; $bazen dernek, bazen caya, bazen sinemaya, bazen bir arkadaslarında dvd izlemeye giderler pazar gununu da bizlere ayırır ne yapmak istiyorsak beraber yaparız çocuklarıyla da yeterince vakit geciriyor hatta sabahları onun sayesinde daha cok uyuyabiliyorum

aslında hersey kararında güzel hergun her gece olmamalı ki bu bencilliktir, ama hafta da bir kere de olsa bir erkek kendi istediği gibi gününü geçirebilmeli bu dengeyi kurmak ta zordur elbette...çünkü alışkanlıkları terketmesini bir anda bekleyemezssiniz yavaş yavaş zamanla...
bu seçimi sizin değil de kendisinin yaptığını düşündürtmelisiniz...
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2002
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2010 Saat 13:22
canım çok güzel söylüyorsun özellikle benim eşim benim istediğim bişeyi yapmaz.milletin kocası gibi izin de istemez.ben çıkıyorum der ve gider.alışkanlık tabii ki ben de bıraksın demiyorum zaten.ama herşey kararında olmalı.evde senin çocuğun baba hasreti çekerken sen kahvede hangi vicdanla oturabiliyorsun.eşin sürekli evde ve evde olduğu için hiç derdi olmayan bir insan.ooohhhh akşama kadar evde ne güzel,kendi çocuğunu büyütüyor.böyle imkanlara sahip ve daha fazlasını da bekleme.bu mantık var adamda.e kusura bakma da ben hizmetçi olmak için evlenmedim.he hizmetçiliğini de yaparım gocunmadan ama karşılığında insan bişekilde takdir,biraz ilgi,güleryüz,biraz sevgi yaaa sevgi......Broken HeartBroken HeartBroken Heart
Yukarı Dön
ELa-m Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1068
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2010 Saat 13:57
vazgeçmesi zor olur bence cnm,ali$kanlik, yapmicam der yine sakli sakli gider bence,
ben ba$tan koydum tavrimi sevmedigim gitmiyecegini,o gun bugun gitmiyor hiç, istersen yinede konu$maya çali$,bakarsin tam terssi olur dimi :))
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 10:14
Benım eşim kahveye gıtmez pazarları hep evde :Smile

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.