Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - erkeğinizin kahvehane düşkünlüğü..yorumlarınız...?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuerkeğinizin kahvehane düşkünlüğü..yorumlarınız...?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 11:53
ben evlenmeden önce hep '' inşallah eşim sigara içmeyen,kahve  kültürü olmayan  ve sporu seven biri olur '' diyodum Allah da gönlüme göre verdiSmilesaatlerce oturup ne yapıyolara anlamıyorumConfusedgazete okuyacaksan evinde oku,okey oynayacaksan evinde çağır arkadaşlarını oyna,çayını ve kahveni evinde iç eşin dostunla,sigaranıda çık balkonda iç,ne olcak ki ..
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 12:31
Aynı fikirdeyim seninle ama erkek milleti işte...  erkek te demeyelim zihniyet diyelim onların içinde de gitmeyen var sonuçta Wink Haluk bey yazmadan ben yazayım dedim  LOLLOLLOL 

ben de içki içmesin diye çok dua etmiştim şükür oldu keşke yanına kahveyi de ekleseymişim Tongue
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3989
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 13:00
esracım Allah sana kolaylık versin..bizde öyle bişey yok...fakat kahve alışkanlığı hastalıkmış hayatım..komşumun eşi akşam işten gelince adam yemeğini yiyip gidiyo..bırak cumartesi pazarı..komşum en sonunda eşini psikiyatriye götürdü..ve dr bunun bir takıntı hastalığı olduğunu söyleemiş...gitmezs eksiklik hissedermiş..ben böyle bişey yaşamadım..benimkide ev kuşu..cumartesi pazar evde.bende kaynanama yolluyorum rahat iş yapayım diye..hayatım herkezin bi alışkanlığı var işte..inşallah bir an önce bırakır.sende, oğlanı tak peşine bakalım ne yapıcak..
iş yapıcam temizlik yapıcam oğlanıda götür de bakalım..biilmiyorum ne anlıyolarsa kahvedenConfused

Düzenleyen Esra - 14 Oca 2010 Saat 13:03
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 13:29
Orjinalini yazan: oĞuZuMM oĞuZuMM Yazdı:

ilk önce en son yazdığın cümleye sonuna dek katılıyorum canım.,

ir de bizim en kötü dezavantajımız kahvenin işyerinin karşısında olması.yani benim yapacağım bişey yok gibi gözüküyor ama ben yine de denemek istiyorum.daha doğrusu biz.çok yakın ve onun için çok değerli olan bir arkadaşının nişanlısıyla bir olmak istiyoruz.yazık kız daha ekim ayında nişanlandı ve gece 2 de konuşuyoruz kahvedeyim diyormuş nişanlısı.o da ben yalnızlıktan korkarım evlendikten sonra ne yaparım diyor.onun için çare arıyoruz bakalım da hayırlısı inşallah..DisapproveDisapproveDisapprove

Benim babam da malesef çok sık giderdi, akşam yemeğini yer, hemen çıkardı, saat akşam 10-11 gibi geliridi, çok sigara içerdi, bir kere mide kanaması geçirdi, midesinin bir kısmı alındı ama sigara içmeye ve kahveye gitmeye devam etti Confused Şimdi gitmiyor ama bu neyi değiştirecek ki, annemin gençliğinde, bizim küçüklüğümüzde yanımızda yoktu, o yıllar bir daha geri gelmeyecek Disapprove
Bence sen dediğin gibi sürekli akşam için bir süre program yap, ya bir yere gidin ya da arkadaşlarını çağır vs.
Diğer kız arkadaşın ise bence şimdiden tavrını koysun, ileride akşamları yalnız evde tek başına kalmak istemediğini, tek başına kalırsa korkacağını, eğer bu alışkanlığı devam ederse, bu şekilde evlenemeyeceğini falan söylesin, biraz tehtit etsin, belki faydası olur Ermm
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 13:37
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

Aynı fikirdeyim seninle ama erkek milleti işte...  erkek te demeyelim zihniyet diyelim onların içinde de gitmeyen var sonuçta Wink Haluk bey yazmadan ben yazayım dedim  LOLLOLLOL 

ben de içki içmesin diye çok dua etmiştim şükür oldu keşke yanına kahveyi de ekleseymişim Tongue
LOLLOLLOLLOLeksik dua etmeyecen işte,benim herifine içkisi,kumarı,sigarası yok,sadece çok yerTongueLOL
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 13:56
benim hic esim kahvehaneye filan gitmez macida evde izler sevmez kahvehanayei bu kadar benimki
Big smileallah yardimcin olsun canim....

Düzenleyen yasemin - 14 Oca 2010 Saat 14:15

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 13:59
benim hiç çevremde kahve alışkanlığı olan erkek olmadı,ne babam ne amcam,nede eşim...
ben eşim çok çalışıyor eve gelmiyor diye yakınırken sırf arkadaş ve muhabbet adına üstü başı leş gibi sigara kokan yerden gelseydi ne yapardım bilmiyorumStern Smileyine halime şükür,hiç olmazsa iş için eve gelmediğini biliyorum..Allah yardımcın olsun cnm ,hepinizin yardımcısı olsun böyle zor çok zor,çocuk var en önemlisi nasıl babasını arıyordur şimdiDisapprove
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2002
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 14:36

benim eşim de esnaf pazar günleri de açar dükkanını ama öğlen.bir pazarım var onda da uyuyacam diye.alkole çok karşı.bir tek sigara ve kahvesi var.bazen işlerini yetiştiremez gündüzleri,akşam yemeğinden sonra da çıkar.

bir de nasıl anlayıştır bilmiyorum adam bana dokunmayın da siz ne yaparsanız yapın der.düşünün kimisi gezmeye gitmek için izin ister.ben sadece gerekli görüyorsam söylüyorum gideceğim yeri.okadar rahatım.ne kıskançlık ne de boğması var.acaip hürüm.bazen dalga geçiyorum bayramlaşmaya giderken bile yalnız gidiyorum dul kadınlar gibi diye söylüyorum.ne güzel işte diye pişkin pişkin cevap veriyor bir de bana..sırf yalnızlıktan depresyona girdim.ilaç kullandım.bütün derdimi söyleyemediklerimi yazdım,yazdıklarımı da okuttum.bir müddet iyiydi.yine dönmeye başladı.ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.