Haaahhhh tam benlik konu

Önümüzdeki ay 12 yılımız doluyor eşimle...
Benim babam asker emeklisi ve sülalemde hiç kahve alışkanlıı yok. Eşim Yozgatlı İçanadolu ve Doğu da kahve kültürürnün daha yoğun olduğu söylenir tabi kişinin de kendi inssiyatifinde , değişebiliyor...
Kayınpederim, Eşim de gidiyor senelerdir mücadelesini yapıyorum. yaptım ama artık bıraktım.... Pes ettim ve bıktım açıkçası

Bu nasıl bir şey biliyor musunuz sigara yada ne bileyim içki tiryakiliği gibi bir şey bırakamıyorlar...
Biz de tabi erkek dizimizin dibinde otursun saatlerce yanımızdan ayrılmasın hep bizimle olsun demiyoruz.
Bizimki sadece haftasonu gidiyor
Diyorum ki ya tadında bırak git 2-3 saat kafanı dinle dolaş, konuş, takıl arkadaşlarınla gel evine ama nerdeeee kahvaltıdan sonra 12 de bir gider akşam 9-10 artık neyse çok kavga ettik yahu dedim sandalyenin üstünde po.... da mı acımıyor onca saat? yok ...... Ha dedim sonra ille gideceksin o zaman bir gün git akşama kadar bir gün evde kal çocuklarla gez ben evimin işini yapayım filan.... Bu sefer cumartesi tam gün gitti pazarda gitmemesi lazım ya 5 dk dolancam sigara alcam , sayısal yatırcam diye çıkmaya başladı 2,3 saat yine yok ortalarda ..
Bunun için senin yapacağın hiçbir şey yok ben 12 yıldır herşeyi denedim ister dişiliğini kullan, ister her dediğini yap, ister konuş, ister ağla , ister kavga et olmuyor olmuyor .....
O yüzden ben kendimi daha fazla yıpratmamak adına takmamaya çalışıyorum En son dayanamıyorum boşanmak istiyorum dediğimde tırstı biraz, konuşmadım, gitmedim yanına kaybetme korkusundan olsa gerek öyle 10-12 saat gitmiyor artık 4-5 ehhh diyorum buna şükür.....
yani maalesef bunu senin istemen yeterlideğil eşinin istememesi gerekiyor çünkü onlar kahveye gitmeyi dinlenme olarak görüyor hakkı sanıyor, yanlış bir şey oldugunu kabul etmiyorlar ki.....