Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - erkeğinizin kahvehane düşkünlüğü..yorumlarınız...?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuerkeğinizin kahvehane düşkünlüğü..yorumlarınız...?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 16:54
işte yorululuyorsa dinlenmek için kahveyi değil evini tercih etmeli bence.
allah kolaylık versin canım...
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2002
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 16:56
evet canım ben de 3 yıldır bunu anlatmaya çalışıyorum bakalım ne zaman anlayacakkk
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 23:23
eşim bana bütün gün çalışıyorum ve yorgunluğumu kahvehanede atıyorum diyecekAngrycanım benim allah yardımcın olsun
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 09:45
Haaahhhh tam benlik konu LOLLOLLOL

Önümüzdeki ay 12 yılımız doluyor eşimle...

Benim babam asker emeklisi ve sülalemde hiç kahve alışkanlıı yok. Eşim Yozgatlı İçanadolu ve Doğu da kahve kültürürnün daha yoğun olduğu söylenir tabi kişinin de kendi inssiyatifinde , değişebiliyor...

Kayınpederim, Eşim de gidiyor senelerdir mücadelesini yapıyorum. yaptım ama artık bıraktım.... Pes ettim ve bıktım açıkçası Cry Bu nasıl bir şey biliyor musunuz sigara yada ne bileyim içki tiryakiliği gibi bir şey bırakamıyorlar...

Biz de tabi erkek dizimizin dibinde otursun saatlerce yanımızdan ayrılmasın hep bizimle olsun demiyoruz.

Bizimki sadece haftasonu gidiyor

Diyorum ki ya tadında bırak git 2-3 saat kafanı dinle dolaş, konuş, takıl arkadaşlarınla gel evine ama nerdeeee kahvaltıdan sonra 12 de bir gider akşam 9-10 artık neyse çok kavga ettik yahu dedim sandalyenin üstünde po.... da mı acımıyor onca saat? yok ...... Ha dedim sonra ille gideceksin o zaman bir gün git akşama kadar bir gün evde kal çocuklarla gez ben evimin işini yapayım filan.... Bu sefer cumartesi tam gün gitti pazarda gitmemesi lazım ya 5 dk dolancam sigara alcam , sayısal yatırcam diye çıkmaya başladı 2,3 saat yine yok ortalarda ..

Bunun için senin yapacağın hiçbir şey yok ben 12 yıldır herşeyi denedim ister dişiliğini kullan, ister her dediğini yap, ister konuş, ister ağla , ister kavga et olmuyor olmuyor .....

O yüzden ben kendimi daha fazla yıpratmamak adına takmamaya  çalışıyorum En son dayanamıyorum boşanmak istiyorum dediğimde tırstı biraz, konuşmadım, gitmedim yanına kaybetme korkusundan olsa gerek öyle 10-12 saat gitmiyor artık 4-5 ehhh diyorum buna şükür.....

yani maalesef bunu senin istemen yeterlideğil eşinin istememesi gerekiyor çünkü onlar kahveye gitmeyi dinlenme olarak görüyor hakkı sanıyor, yanlış bir şey oldugunu kabul etmiyorlar ki.....
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 09:56

ilk önce en son yazdığın cümleye sonuna dek katılıyorum canım.,

ir de bizim en kötü dezavantajımız kahvenin işyerinin karşısında olması.yani benim yapacağım bişey yok gibi gözüküyor ama ben yine de denemek istiyorum.daha doğrusu biz.çok yakın ve onun için çok değerli olan bir arkadaşının nişanlısıyla bir olmak istiyoruz.yazık kız daha ekim ayında nişanlandı ve gece 2 de konuşuyoruz kahvedeyim diyormuş nişanlısı.o da ben yalnızlıktan korkarım evlendikten sonra ne yaparım diyor.onun için çare arıyoruz bakalım da hayırlısı inşallah..DisapproveDisapproveDisapprove

Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 10:15

Tamam güzelim de bende  sana ben 12 yıldır deniyorum olmuyor diyorum var mı ötesi ConfusedConfused Üstü kapalı herşeyi yazdım ne yaparsam yaptım olmadı diye sen anla artık... Kahve işyerinin karşısında olmasın diğer mahallede olsun yine giderler çünkü zihniyet o Angry

deneyin bakalım şans, sonucu bana da bildirin ama Wink
Yukarı Dön
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 11:36
benim babamda kahve düşkünüydü o zamanlar sigara yasağı filan da yok tabii eve yaklaştığını kokusundan bilirdik leş gibi sigara kokardı  
annemde çok uğraştı vazgeçmedi ya arefe günü bayram dinlemez giderdi biz babam gelecekte alışverişe gideceğiz diye beklerdik arefe günleri nerdeee her bayrama hüzünlü girerdik hiç bir şey alamazdık bekle bekle gelmezdi gece yarılarına kadar
en sonunda sigara yüzünden hastalandı 1 ay hastanede yattı o günden sonra bir gün dahi kahveye gitmedi ağzına sigara sürmedi illaki bu duruma düşmeyi bekliyor erkekler
 diğer arkadaşlarında yazdığı gibi evde toplantılar düzenlemek işe yarayabilir arkadaşlarının eşleriyle konuşup her hafta birinde toplanırsınız belki hoşlarına gider zamanla bırakırlar kahveye gitmeyi gerçi bu kezde çocukları nasıl korursunuz o ortamda bilemem sigara filan içerlerse
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 11:51

canım şimdilik 2 kişiyiz bunu denemek için.sadece ben ve eşim sigara kullanıyoruz.ben dinlenmesi için ev yerine kahveye gitmesinden şikayetçiyim,arkadaşlarıyla buluşma yeriymiş orası.ama gelince leş gibi sigara kokuyor.çok fazla kullanıyor kahveye gidince.bir de eşime nisan ayında tüberküloz teşhisi konuldu,tedavisi 7 ay sürdü ama doktor 2 ay daha uzattı.bu hastalık zamanla dirençli hale gelip öldürebiliyor.korkum o.kahveye gitmediği zaman evde sigarayı da az içiyor.allahım yardımcımız ol.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.