Tekrar Merhaba Özlem hanım ,
Alper ile ilgili sizinle daha önceden hiperaktivite için görüşmüştük. Çapa da tedavimiz devam ediyor. Dikkat eksikiliği ve hiperaktivite için. İlaç bayağı okuldaki durumunu düzeltti , başarısı arttı, tek olumsuz yönü iştahsızlık
İlacın etkisi gece 11 gibi geçiyor o saatten sonra yiyor gerçi temelli de aç değil. Sabah ta kahvaltısını yapıyor sadece öğle yemeğini atlıyor
Umarım herşey onun içn güzel olur. Concer...... 36 mg kullanıyoruz
Şimdi ki sorunum şu: Çok asi oldu. İstediği anında yapılsın istiyor. Birşey deyince karşı çıkıyor, yumruğunu sıkıp , kaşlarını çatıyor, tıpkı dövecek gibi, kinle bakıyor.
Mesela dün aksam sadece getir dersini kontrol edeyim dedim . Bu. duymadığım laf kalmadı. Çok saygısız olabiliyor bazen. Bazen de melek gibi o kadar uç noktalardaki anlayamıyorum, korkuyorum sadece onun için.....
Çok merhametli, çok duygusal bir çocuk aslında.... Amaa zaman zaman beni çok üzüyor. Ben anneyim her halikarda onu kabul ederim ama dışarıda da aynı tepkileri veriyor olmasından korkuyorum
Sorum şu: Bu yaşta ergenlik olur mu erkek çocuklarında?Alper 12 Ocak 1999 doğumlu... Bizim ailemizde erkek çocuğu olmadığı için pek bilmiyorum . Çok erken gibi geliyor bana
Şimdi saçıyla filan ççok oynuyor jölyle dikiyor havaya saçlarını, kendi istediklerini giyiniyor, sadece beğendiklerini alıyor. Bu yaşta bu normal mi yoksa erken ergenlik gibi bir şey mi anlayamadım . Fikir verirseniz ne yapmam gerektiği ile ilgili sevinirim. Teşekkürler....
Düzenleyen ALPELLA - 31 Eki 2008 Saat 14:55