Epilepsi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Benyek
Üye Kayıt Tarihi: 21 Kas 2024 Konum: Anne Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: Dün Saat 12:04 |
Hocam 11 aylik oglum bugün tuhaf bir hareket yaptı basini one eğdi iki sefer seslendigimde bana baktı İnternette epilepsi olabilir yazıyor cok korkuyorum
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118624 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Onlar YAZARLAR!! Yuzbin kere anlattim, Saglik ile ilgili Turkce yazilari OKUMAYIN... Onlarin tamami sizleri
korkutup, hastanelere kosmaniz icin yaziliyorlar. En kotu ihtimal ile: Petit Mall olabilir, onun da bir tedavisi veya onemi YOKTUR! Kendiliginde, 1-2 senede kaybolurlar.
|
|
Benyek
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Pskoloji bırakmadılar elimde olsa bu ülkeyi terk ederim hocam endişelenmeye gerek yok yani dimi hocam tesekkurler
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118624 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
O yazilari okursaniz, daha beter olursunuz.
Onlari yazanlarin sizleri dusundukleri filan YOK! Yazilarimi okuyun, yapilan rezillikleri daha iyi anlarsiniz.
|
|
Betül yazıcı
Üye Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 122 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
|
Geçen sene şubat ayiydi kızım aynı bu şekilde dalmalari vardı kadir hocamı tanımıyodum çocuk nöroloji uzmani uykulu egg çekti hiç bir şey çıkmadı şuan üzerinden 1 yıl geçti kızımın 6 7 ay böyle dalmalarj sürdü kadir hocama yazdım sonra petit mal dedi ve şuan 5 aydır asla dalmasi yok kendi kendine gecti üstüne hem paramdan oldum hemde kızım bosyere eziyet çekti İnternet'e ki yazıları okumuştum bende
|
|
Benyek
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ahh arkadaşım içim rahatladı benim oglumdada dalma var 2 gündür internetteki yazıları okuyorum inan kafam başka bir boyutta su an yani oglumun her hareketinden bisey buluyorum artık inşallah geçicidir
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|