|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suedalal ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ara 2014 Saat 20:21 |
hocam arkadaşımın 5 yaşındaki oğlu yaklaşık 2 aydır öksürüyodu.
doktora gittiler röntgen çektirmişler göğüs kafesinin sol kısmında enfeksiyon var demiş atbytık vermiş geçmezse haftaya hastaneye yatırcaz demiş teşhisi anlamadık bizi bilgilendirirmisiniz bu arada antbytk kullanalı 2 gün oldu öksürük hafifledi röntgenin linki aşağıda: http://i.hizliresim.com/l0rPJX.jpg
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben hayatimda bu kadar kotu bir Akciger grafisi gormedim.. Ben bas asistanken; bir Asistan bana boyle bir Rontgenle gelse, onu kafasinda paralardim...
Doz ayari iyi degil, cocuk hareket etmis ve en muhimi, Nefes alirken degil, nefes verdiginde cekilmis.. Yeni bir film cektirip gonderebilirmisiniz?? Ayrica, artik ates yoksa, hic cektirmesine de gerek yok. Antibiyotik icin; agiz kokusu ve dil pasi varmi, ona bakin. |
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam agizda koku ve dilinde pas bogazdaki bakteriyel enfeksiyon ozellikle beta belirtisi degil mi akciger enfeksiyonunda da bu bulgulari mi dikkate almaliyiz ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Streptokok enfeksiyonlarinin; Akciger bulgusu yoktur. Suphe ediyorsaniz; Strep-A Testi yaptirin.
Ayricada; Streptokok enfeksiyonu oldugunda; ates, agiz kokusu ve dilde pas yaninda; BULANTI ve KUSMA olur... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|