Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Enfeksıyon Mono
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Enfeksıyon Mono

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Glsrnglmzz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif
Puanlar: 60
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glsrnglmzz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Enfeksıyon Mono
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:57
Hocam siz elimiz ayagımızsınız çaresiz oldugumuz zamanda içimize su serpiyor bilgileriniz suan çaresizim hocam çok berbat bir şey yaşadık kendime gelemiyorum iki çocugumda çok zor gecirdi çevremdeki herkes boyle daha once konusmustuk dediginiz gibide 4 yaş oğlum ve bebegim enfeksiyon mono kesin influenza testi pozitif ama anlattıklarımdan siz enfeksiyon mono teste güvenmeyin dediniz biz ekimde de kasımda da bu hastalıgı gecirdik hocam bagısıklık olusmuyor mu alice in wonderland yazımı okuyun dediniz okudum diger yorumlarıda okudum hocam iki oğlum da bi yazınızda dediginiz gibi çok çok beyaz akça pakça peki oğlumun bu degisik konusmalari soruları ne kadar devam eder hocam ateş yok suan bitti hastalıkta bitti ateşsiz de hastalık belirtileri bitse de sürer mi ara ara gelen tuhaf hareket ve davranışları küçüğümse çok hareketlidir tepki verir aslında ama şimdi öyle boş boş bakıyor güldürmeyi denesemde gülmüyor bizi biraz bu sendrom ve enfeksiyon mono hastalıgı hakkında biraz daha bilgilendirir misiniz hocam 

Düzenleyen Glsrnglmzz - Dün Saat 18:56
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118808
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 19:41
Bu arazlar bazen aylarca surebiliyor, bir onemi yok. 
Gerekli bilgileri yazdim. Turk doktorlarinin bu konuda soyleyecekleri hicbir seye inanmayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glsrnglmzz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 20:26
Allah razı olsun hocam bir şey daha desem kızar mısınız dalak ve karacigerde problem olsa anlayabilir miyim peki çocuklarda 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: Dün Saat 20:56
Buyume olabilir AMA HICBIR ONEMI YOKTUR, kendiliginden kuculurler.
O "abuk-subuk" konusan Prof. lara bir sorun bakalim, bir tedavi mi oneriyorlar mis??? 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Glsrnglmzz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Saat 33 Dakika önce Saat 21:37
Hocam bu hastalık sonrası yürüyemeyince 4 yasındaki d vitamini ampulu aldım hepimize 300000ıu tek ampul içireyim mi 4 yaşa hiç içirmemiştim ben şimdiye kadar
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Saat 48 Dakika önce Saat 02:22
1 yasindan sonra, herkese senede en az 1 ampul oneririm.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.