Duygucum gerçekten davetiyeniz çok hoş

.Biz eşimle 5 yıldır birliteyiz 3,5 yıldır evliyiz.İlk zamanlarda daha çok süprizler yapardı.Şimdide arasıra yapar ama sanırım ilişki biraz alışkanlığa döndüğü için bu süprizler eskisi kadar yoğun değil.En çok aklımda kalan süprizi 27. yaşgünümde yaptığı süprizdir .O gün hafta içine geliyordu ve eşim işteydi.Akşama kadar hiç tık yok

Akşam iş çıkışında her zaman olduğu gibi hadi hazırlan Eyüpte gezelim dedi.Yaz olduğu için akşamları sık çıkarız.Ben tabi kesin unuttu,yada çok basit bişey yapar galiba falan diye düşüne düşüne hazırlandım.Eyübe indim,eşimle buluşacağımız yere gittim.Sonra bi baktım ki yanında tüm arkadaşlarım.Çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.Hep beraber yemek yedik sonrada Pierre Loti ye çıktık.Gece yarısına kadar birlikte gezdik.Çok hoştu sonra eve dönünce birde ne göreyim.Evde kocaman kırmızı janjanlı

bir bisiklet.O sıralar çok istediğim bişeydi.Ben evden çıkınca eşim eve gelip bırakmış.O kadar çok sevindim ki çocuklar gibi anlatamam.

Hayatımda geçirdiğim neredeyse en güzel doğum günüm bu oldu.Eşim hala arasıra ufak süprizler yapar ama o eski yaratıcılığı giderek yok oluyor gibi.

Ben onun için daha çok süpriz yapmışımdır.
Not: O bisiklet hala evin içinde duruyor

bi türlü binmek kısmet olmadı.İnşallah bu yaz binicem

Düzenleyen piar - 16 Şub 2008 Saat 11:18