Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - En Güzel Sürprizler...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEn Güzel Sürprizler...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 14>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 10:33
davetiye süprizi süper ve çok akıllıcaymış..bravo vallaClapClap
Yukarı Dön
piar Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Selim ve Dilara`nin Güzel Annesi

Puanlar: 1671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 11:15
Duygucum gerçekten davetiyeniz çok hoşThumbs%20Up.Biz eşimle 5 yıldır birliteyiz 3,5 yıldır evliyiz.İlk zamanlarda daha çok süprizler yapardı.Şimdide arasıra yapar ama sanırım  ilişki biraz  alışkanlığa döndüğü için bu süprizler eskisi kadar yoğun değil.En çok aklımda kalan süprizi 27. yaşgünümde yaptığı süprizdir .O gün hafta içine geliyordu ve eşim işteydi.Akşama kadar hiç tık yokSmileAkşam iş çıkışında her zaman olduğu gibi hadi hazırlan Eyüpte gezelim dedi.Yaz olduğu için akşamları sık çıkarız.Ben tabi kesin unuttu,yada çok basit bişey yapar galiba falan diye düşüne düşüne hazırlandım.Eyübe indim,eşimle buluşacağımız yere gittim.Sonra bi baktım ki yanında tüm arkadaşlarım.Çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.Hep beraber yemek yedik sonrada Pierre Loti ye çıktık.Gece yarısına kadar birlikte gezdik.Çok hoştu sonra eve dönünce birde ne göreyim.Evde kocaman kırmızı janjanlıLOLbir bisiklet.O sıralar çok istediğim bişeydi.Ben evden çıkınca eşim eve gelip bırakmış.O kadar çok sevindim ki çocuklar gibi anlatamam.LOLHayatımda geçirdiğim neredeyse en güzel doğum günüm bu oldu.Eşim hala arasıra ufak süprizler yapar ama o eski yaratıcılığı giderek yok oluyor gibi.UnhappyBen onun için daha çok süpriz yapmışımdır.
Not: O bisiklet hala evin içinde duruyorLOLbi türlü binmek kısmet olmadı.İnşallah bu yaz binicemLOLLOL

Düzenleyen piar - 16 Şub 2008 Saat 11:18
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2008 Saat 21:49
Orjinalini yazan: piar piar Yazdı:

Duygucum gerçekten davetiyeniz çok hoşThumbs%20Up.Biz eşimle 5 yıldır birliteyiz 3,5 yıldır evliyiz.İlk zamanlarda daha çok süprizler yapardı.Şimdide arasıra yapar ama sanırım  ilişki biraz  alışkanlığa döndüğü için bu süprizler eskisi kadar yoğun değil.En çok aklımda kalan süprizi 27. yaşgünümde yaptığı süprizdir .O gün hafta içine geliyordu ve eşim işteydi.Akşama kadar hiç tık yokSmileAkşam iş çıkışında her zaman olduğu gibi hadi hazırlan Eyüpte gezelim dedi.Yaz olduğu için akşamları sık çıkarız.Ben tabi kesin unuttu,yada çok basit bişey yapar galiba falan diye düşüne düşüne hazırlandım.Eyübe indim,eşimle buluşacağımız yere gittim.Sonra bi baktım ki yanında tüm arkadaşlarım.Çok şaşırdım ve çok mutlu oldum.Hep beraber yemek yedik sonrada Pierre Loti ye çıktık.Gece yarısına kadar birlikte gezdik.Çok hoştu sonra eve dönünce birde ne göreyim.Evde kocaman kırmızı janjanlıLOLbir bisiklet.O sıralar çok istediğim bişeydi.Ben evden çıkınca eşim eve gelip bırakmış.O kadar çok sevindim ki çocuklar gibi anlatamam.LOLHayatımda geçirdiğim neredeyse en güzel doğum günüm bu oldu.Eşim hala arasıra ufak süprizler yapar ama o eski yaratıcılığı giderek yok oluyor gibi.UnhappyBen onun için daha çok süpriz yapmışımdır.
Not: O bisiklet hala evin içinde duruyorLOLbi türlü binmek kısmet olmadı.İnşallah bu yaz binicemLOLLOL
Süper bir sürprizzzzz. Eşini alkışlıyorum canımClapClap
Bu arada benim de bisikletim var ama ne zaman kullanırım artık bilmiyorum. Nil bir büyüsün de artık o zaman herhalde.Confused
Yukarı Dön
aylin&deniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 153
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2008 Saat 11:54
güzel ve zekice bi sürpriz bravo valla eşine ne denir ki erkeklerden beklenmeyecek kadar ince bi düşünce genelde parasını ödeyip bir an önce seçip çıkmayı düşünürler sanırdım ama benim eşimde sağolsun bayağı bi uğraş vermişti davetiye seçiminde hakkını inkar etmemek lazım allah hiçbir zaman bozmasın mutluluğunuzu Clown
Yukarı Dön
sevalce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 715
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2008 Saat 09:04
duygucum eşin çok romantik olsa gerek şiir falan. güzelmiş. benim eşimde birgün pastaneden yaş pasta, kuru pasta,içecek vs. doldurmuş gelmiş.
 eve girerken de bana paketleri göstermemek için saklamış.
"sakın mutfağa gelme" dedi bana.tabi ben de çok merak ettim.aslında herzaman aldığı şeyler ama bu sefer kendi hazırlamak istemiş.tepsiyi süslemiş getirdi bana.belki çok sıradan bişeydi ama onun gözlerindeki gülümseme ve beni mutlu etmek istemesinin değeri biçilemez.Clown 

Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2008 Saat 14:37
Benim Kocişimde arada yapar sürpriz...En son 1 Martta yani doğumgünümde yaptı...O gün evde değildi Denizliye konferansa gitmişti vee geç döndü.Ben hediye ve sürpriz beklemiyordum çünkü maddi açıdan mümkün değildi.Ama  çok istedeğim ama asla alacağını düşünmediğim bir hediye(Altın nazarboncuğu kolye almış ve tabii pasta)Allah Razı olsun.O gece pastayı kestirmedim çünkü bebeğim uyuyordu ve bizim beraber ilk doğumgünümüzdü.

Ben gerçekten nadir olan o şanslılardan biriyim,çünkü 5 yıl bir ayrılıktan sonra tekrar bir araya geldik vee o sevdiğim tek kişiyle bu defa asla ayrılmayacaktım,çünkü evlendik...MUCİZELER GERÇEKTEN VAR ARKADAŞLAR,İSTEMEK VE İNANMAK YETER...

Düzenleyen sunacumen - 25 Mar 2008 Saat 14:41
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2008 Saat 15:25
Orjinalini yazan: aylin&deniz aylin&deniz Yazdı:

güzel ve zekice bi sürpriz bravo valla eşine ne denir ki erkeklerden beklenmeyecek kadar ince bi düşünce genelde parasını ödeyip bir an önce seçip çıkmayı düşünürler sanırdım ama benim eşimde sağolsun bayağı bi uğraş vermişti davetiye seçiminde hakkını inkar etmemek lazım allah hiçbir zaman bozmasın mutluluğunuzu Clown
Amin canım hepimizinkini.Clown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2008 Saat 15:26
Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Benim Kocişimde arada yapar sürpriz...En son 1 Martta yani doğumgünümde yaptı...O gün evde değildi Denizliye konferansa gitmişti vee geç döndü.Ben hediye ve sürpriz beklemiyordum çünkü maddi açıdan mümkün değildi.Ama  çok istedeğim ama asla alacağını düşünmediğim bir hediye(Altın nazarboncuğu kolye almış ve tabii pasta)Allah Razı olsun.O gece pastayı kestirmedim çünkü bebeğim uyuyordu ve bizim beraber ilk doğumgünümüzdü.

Ben gerçekten nadir olan o şanslılardan biriyim,çünkü 5 yıl bir ayrılıktan sonra tekrar bir araya geldik vee o sevdiğim tek kişiyle bu defa asla ayrılmayacaktım,çünkü evlendik...MUCİZELER GERÇEKTEN VAR ARKADAŞLAR,İSTEMEK VE İNANMAK YETER...

Çok güzel canımmmmmmmClapClapClap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 14>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.