|
Emzirme ve inek sütü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2018 Saat 01:42 |
Doktor bey kizim 23 aylik emiyor.inek sütüne arada almak şartı ile kahvaltılarda yeni yeni vermeye başladım yanlismi yaptim? Beni emdiği ve haftada 2 lt sütten yapılmış yoğurdu bitirdiği için yeterlidir alımı diye düşünmüştüm.anne sütü alan bebeklerde inek sütü alması gereklimidir?
Birde hocam gece uydusundan susadığı için uyanıyor sanırım ve emmeden uyumak istemiyor.cok düzensiz uykusu bu ne zaman kadar devam eder? Emzirmeden kesmek istemiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne sutu yettigi surece, hicbir sut veya mamaya ihtiyaci olmaz. Yetmediginde, ILK baslayacaginiz ek gida; "Kutu sutleri" olsun.. |
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki doktor bey gece emzirmelerini kesmek zorunda kalacağım nöbetlerim yüzünden.gece yatmadan kutu süt verilmeli mi ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Istiyorsa verin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|