|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meraklı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2009 Saat 17:22 |
Merhaba Ahmet Bey, Bebeğim bir yaşında ve emmeyi bırakmak üzere. Benim ve benim gibi düşünen bir kaç arkadaşımın ortak sorusunu iletmek istiyorum. Emzirme dönemi bittiğinde göğüslerimizin eskisi gibi görünmeyeceği aşikar. Durum şimdiden belli. Bu durumu düzeltmek için (sarkmayı gidermek için) yapılabilecek basit uygulamalar var mı? Ayrıca bir arkadaşımın göğüsleri hamilelik öncesinde de büyüktü, emzirme dönemindeki boyutundan ve görünümünden çok mutsuz, ancak göğüs küçültme operasyonunun da sonrasında çok zor bir iyileşme dönemi olduğundan söz ediliyor bu konuda da bilgi verebilirseniz seviniriz. Vakit ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
ahmet karacalar ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 93 |
![]() |
Merhaba:
Hamilelik sırasında büyüyen memeleri yukarı doğru destekleyen sütyenlerin yararı olabilir. Memeyi tutan bantların böylece uzaması engellenir. Bir miktar deformasyon kaçınılmaz. Ancak deformasyonu biraz sınırlayabilirsiniz.
Meme toparlama işlemlerinin iyileşme süreci hızlıdır. Ne yazık ki bazen önyargılar hızla yayılıp, kişileri ürkütebiliyor. www.memeestetikcerrahi.com adresinde işlemle ilgili doğru bilgileri bulabilirsiniz.
Hoşcakalın
|
|
Prof.Dr.Ahmet Karacalar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|