Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzirme sona mı eriyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuemzirme sona mı eriyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2008 Saat 11:20
çok teşekkür ederim güzel arkadaşlarım, Fatoş, Şengül, Sema, Duygu ve İfakat... içim rahatladı sizlerden bunları duyunca...
belki de dişten kaynaklanıyordur onu hiç düşünmemiştim.. şuanda 8 aten var. sıra azılara geldi. gerçi daha sıkıntıları başlamadı sanırım..
bir de birşey soracağım. ben anne sütü içerde 24 saat kalınca bozuluyormuş bir düre sonra emziremiyormuşsun diye duydum.. hani ara verip sonra emzirmek konusundan bahsetmişsiniz ya... herhalde bu sırada bir yandan da sağmam en güzeli olacak.. hem emmediklerini de mamasından falan kullanmış olurumWinkWink
yine de çok şükür ki ilk 6 ay sadece anne sütü verebildik.. bu güzel bir teselli sanırımWink
hepinize tekrar teşekkür edyorumClownClownClownClownClown
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10862
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 01:39
üzülmeyin arkadaşlar, yine de iyi emmişler maşallah..benim oğlan 20 aylıkken kendi kendine bıraktı,ben neredeyse nasıl ayırıcam diye düşünmeye başlamıştım...ne yazık ki zamanını biz anneler değil de miniklerimiz kendileri belirliyorlar....
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 09:29
burcu'cum hiç üzülme canım.çünkü 6 ay en gerekli olan dönem.ondan sonrasının da her yudumu tabiiki çok gerekli ama allah şükür ki ilk 6 ay sadece annesütü almış.Thumbs%20Upbence bırakması için gayet normal bir aydasınız.yani 12 ay bence bu iş için vicdanende çok normla..içini ferah tut canımClownClown
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 15:27
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Burcu bak boğa burcunun genel yapısı bu sanırım. Üzülme sen. Yeterli diyorsa inatçı boğa gösterir inat tarafını.LOLLOLLOL Damadımın sayende maşallahı var canım.Approve Sen harika bir annesin canım hiç üzülme.ApproveApprove
Bu arada Sema (Bengisu) seninle ne kadar çok ortak yönümüz varmış canım. Benim kızım da 4 mayıs doğumlu. Ben de 78liyim. Ben 7 Mayıs sen 20 Haziran.Tongue

evet duygucum ben de bunu farkettiğimde formu inceledim bende üç mayısta antalyada doğum yaptım duyguyla belki aynı hastanede doğum yapmışızdır diye bakmıştımama anladım ki sen özelde yapmışsınTongue
bende tıpta yaptım minüre hocayı bilirsin belki mükemmmel bi doktor.yanlış hatırlamıyorsam tıpta çalışıyodun dimi sen?
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 22:35
Clownya arkadaslar siz yine 10 ay 20 ay emzirmisiniz benim oglan 6 aylik olcak sütüm azaldi doymuyo.. zaten bi tarafdan süt gelmiyo 1 memeyle idare ediyoruzLOL 6 aydan sonra artik emmek doymak icin diiil demi arkadaslar?? dogru anlamisimmi ara ögün yerine.. böyle biraz daha emermiki az da gelse yoksa bukadarcikmiydiUnhappybaya üzülüyorum..

Düzenleyen meral75 - 08 Nis 2008 Saat 23:32
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 22:50
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Burcu bak boğa burcunun genel yapısı bu sanırım. Üzülme sen. Yeterli diyorsa inatçı boğa gösterir inat tarafını.LOLLOLLOL Damadımın sayende maşallahı var canım.Approve Sen harika bir annesin canım hiç üzülme.ApproveApprove
Bu arada Sema (Bengisu) seninle ne kadar çok ortak yönümüz varmış canım. Benim kızım da 4 mayıs doğumlu. Ben de 78liyim. Ben 7 Mayıs sen 20 Haziran.Tongue

evet duygucum ben de bunu farkettiğimde formu inceledim bende üç mayısta antalyada doğum yaptım duyguyla belki aynı hastanede doğum yapmışızdır diye bakmıştımama anladım ki sen özelde yapmışsınTongue
bende tıpta yaptım minüre hocayı bilirsin belki mükemmmel bi doktor.yanlış hatırlamıyorsam tıpta çalışıyodun dimi sen?
Aaa şaşırdım tesadüfün böylesiiii. Tıpta çalışmıyorum ama İİBF'de çalışıyorum. Şimdilik ücretsiz izindeyim. Ya birşey sormak istiyorum. Benim tıpta doğum yapan arkadaşlarım hiç memnun değillerdi. Sen memnun kaldın mı? Özellikle dikiş yerlerinde problem yaşadılar. Tam 4 arkadaşımdan ve bir rahim ameliyatı olan teyzemizden bu şikayeti duydum. Sende de oldu mu?Clown
Konuyla alakasız oldu Burcu'm kusura bakma canımApproveApprove
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 23:32
yaaa amab bunu doğumdan sonra duyduğum iyi olduLOL duygucum  ben hocayı tercih ettim fark ücretini vererek oda münire hanım harika bi doktor ki bide ben erken doğumdan iki hafta yattım tııpta.çok zordu üzerimde ders bile anlattılarLOLLOL ama hiç sorunum olmadı o da hocamdan kaynaklandı galiba çok rahat ve sıkıntısız oldu sezeryanım.seninki hangi hastaneydi?Tongue
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 23:40
sevgili burcu benim kızımda bir yaşına girmek üzere gündüzleri neredeyse hiç  emmiyor gecede senin dedigin gibi iki alıp bırakıyo ama ben mama falan vermiyorum iki saate bi kalkıp emziriyorum bebeginin emmeyi bırakmasını istemiyorsan gece mama verme derim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.