Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2009 Saat 21:46 |
yanda yatsa sirt ustu de birsey olmaz ilalcim. bildigim kadariyla... eymen tutkun degil emzige ama yarim yamalak emiyor iste. uykuya iyice daldiktan sonra atiyor kendi agzindan...
memede de ayni sekilde zaten, doydugu zaman ve geceleri emerken uyudugu zaman azgindan kayiyor nasilsa... eymenin meme de uyuma gibi birseyi de yok. memeden sonra ozel olarak uyutacaksin pasami 
|
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2009 Saat 21:48 |
neden korkuyorsun ki  boğulur diye endişe etme eğer sağlam bir emzik ise hiçbirşey olmaz Allah ın zn ile emziğini knt et yeter hiç korkma yan veya sırt üstü hiç farketmez ama kusup Allah göstermesin birşey olmaması için sağına soluna döndürerek yatır derim
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
Hercai75
Katılımcı Üye
Puanlar: 408
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2009 Saat 22:16 |
Benim büyük oglum hemen hemen 2,5 yasina kadar emzik kullanmisti. Ama sadece geceleri yatarken. Biraktirmak cok kolay oldu. Bir gece yaticak ama evde bir tane emzik bulamiyorum. Bende, oglum emzigini kuslar almis, yok dedim. Hic aglamadi, yatti uyudu. 1-2 gün daha sordu sadece, anne emzigi kuslarmi aldi diye o kadar. Bilseydim daha erken biraktirirdim. Yani hic uyku problemimiz olmadi emziksiz. Sanirim ikinci oglumda bu kadar kolay olmaz. Aslinda o da sadece geceleri emiyor ama ne bileyim ufak genelde daha cok zorluyo beni her konuda. Herhalde onun da 2,5 yasindan önce birakmasi icin ugrasmam.
|
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2009 Saat 22:49 |
Elif Hansa Yazdı:
yanda yatsa sirt ustu de birsey olmaz ilalcim. bildigim kadariyla... eymen tutkun degil emzige ama yarim yamalak emiyor iste. uykuya iyice daldiktan sonra atiyor kendi agzindan...
memede de ayni sekilde zaten, doydugu zaman ve geceleri emerken uyudugu zaman azgindan kayiyor nasilsa... eymenin meme de uyuma gibi birseyi de yok. memeden sonra ozel olarak uyutacaksin pasami  |
ilk başlarda eylülde öyleydi..emerken uyuyordu..ama şimdi gazı oluyor.uyusa bile uyanıyor...gaz çıkaralım derken iyice uykusu açılıp birdaha meme istiyor...bu böyle sürüp gidiyor işte....buarada emziği çıkardı şimdi tekrar almıyor...saç kurutma makinasını çalıştırıp koydum yanına..babasınıda yanına gönderdim....ayyyy...ne zormuşşşş...
Düzenleyen ilal - 10 Oca 2009 Saat 22:51
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 7922
|
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2009 Saat 00:58 |
benim de bildiğim kadarıyla sorun olmaz.. dişleri olmadıgı için emziği parçalama gibi bir ihtimali yok. ama bana sorarsan uyuyunca emziği al uyanınca ver sonra tekrar al derim.. oda emziğe karşı tutkulu bir bağımlılık olmaması için. ama sonuçta emzikle boğulur m diye endişenme.. dişleri çıkınca da kauçuk emziğe geçir yapmayı unutma tabi şuan silikon kulanıyorsan
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |