Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - emzik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuemzik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2008 Saat 16:50
bir de canım biberon kullanıyor musun bilmiyorum ama biberonun 1 yaşından sonra kullanılmaması gerektiğini söylüyor abim.diş hekimi kendisi.. ben bıraktım, vermiyorum artık.. Duygunun alıntısını okuyunca geldi aklımaWink
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2008 Saat 18:12
Orjinalini yazan: bdinler bdinler Yazdı:

bir de canım biberon kullanıyor musun bilmiyorum ama biberonun 1 yaşından sonra kullanılmaması gerektiğini söylüyor abim.diş hekimi kendisi.. ben bıraktım, vermiyorum artık.. Duygunun alıntısını okuyunca geldi aklımaWink

ÇOK saol burcucum fikirlerin için..Bardak kullanıyoruz biz artık ama dışarı çıkarken kolay oluyo diye biberon alıyordum,artık yapmıyım bari...
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2008 Saat 18:12
emzik perisi süpermiş yanlız..Wink
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2008 Saat 18:35
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

arda da emzik hastası gece gündüz farketmiyor yıkıyor ortalığı anne meme very diye vermezsen çığlığı basıyor bizde 3 tane emzik geçen birini yaktım ocakta ayyyy pis olmuş, kaka olmuş pis pis dedim allahınm susmak bilmedi alışır susar dedim ama nerdeeeeeeeeeeeeeee dayanamadım dolaptakileden veridm

alperde memenin ucunu kesip zeytin çekirdeğini koymuştum böcek girmiş demiştim bırakmıştı bu zor gibi duruyorrrrrrrrConfused

Ayy Derya böcek girmiş olayı çok komik."Kuş kapmış,sen büyüdün artık emzikler bebekler için" i duymuştumda valla bunu ilk kez senden duydum.Çok hoşsun tatlım.Emziği bıraktırmak isteyenler deneyebilir bence.
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2008 Saat 18:38

Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

Kızlar çok teşekkürler,bi arkadaşımda sirkenin çok işe yaradığını söyledi,her emzik istediğinde sirkeye batırıp ver,ben gerçek memeden bile öyle kestim ,çok işe yarıyor dedi..Deneyen varmı bu sirke olayını..???
ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedhayır canım duymadım ben.. benim yakın bir arkadaşım emziğin ucunuda hatırı sayılır bir delik açtı. yani kesti diyelim. saklamadı ortaya koydu. oğlu gidip gelip emziği almış ağzına başta öbür emziğimi isyiyorum falan demiş. yani yarım yamalak demiş de o anlamışBig%20smile neyse sonra o da tabi aynı şekilde.. arkadaşım hiçbirşey yok gibi vermiş onu da.. Big%20smile biriki mızlamadan sonra annesi de oralı olmayınca birmiş emzik hikayesi. ama bilmem tabi onunki mi biraz kolay olmuşBig%20smile gene de bir fikir olsun diye yazdım..
bir de emzik perisi diye birşey okumuştum bir yerde. işte emziği 1 gün süreyle ulaşamayacağı ama bildiği bir yere koyacaksın.eger birgün onu ellemezse emzik perisinin ona güzel bir hediye getireceğini emziği de karşılığında alacağını söyleyeceksin. sonra sıkı bir hediye koyman gerekiyor tabi oraya.. ayrıca da yerseWink kızın..
bildiklerim duyduklarımdan ibaret canım. çınar o yaşta olmadığı için de başka fikrim yok.. kolay gelsin..

Arkadaşlar ne kadar yaratıcısınız...Sizden öğreneceğim ne çok şey var.
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2226
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2008 Saat 21:41
Derya senin çözümüne bayıldımLOLçok komik yaLOL
Yiğitte emziğe alıştığında tam 10 aylıktıConfusedama benim hatam 2.hamileliğimden dolayı memeden kestim 15 gün kabus gibiydi gece gündüz ağladı bende emzik verdim 1o ay boyunca emzik almayan çocuk 10 aylıkken alıştı,şimdi o da çok düşkün huzursuzsa emzik istiyor,şimdi kreşte de emzik kullanan çocuklar var bıraktırsam bile onlardan görüp emmek isticektirDisapprovesırf o yüzden Efeyi emziğe alıştırmıcam,yoksa ondan görüp yine isteyecektir.
Bende şöyle bir çözüm duymuştum,komşum çocuklarına öyle bıraktırmış,saçından kesip emziğe yapıştırmış çocukta tiksinmiş emmemişDeadbilmiyorum  ne kadar doğru veçözüm olur mu.
Yiğit çok fazla emzik eskitiyor,aldığım emziklerin sayısını hatırlamıyorum bile,sürekli dişleriyle asılıyor ve ucunu kesmiş gibi komple koparabiliyo dişleriyleConfusedevde bunun gibi dolu emzik var sırf emziği bıraktırırken lazım olur diye saklıyorum,aslında bende bıraktırmayı düşünüyorum Yiğit te 17 aylık oldu,annemde burdayken bıraktırsam mı kiDisapprove

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 00:12
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

ÇOK saol burcucum fikirlerin için..Bardak kullanıyoruz biz artık ama dışarı çıkarken kolay oluyo diye biberon alıyordum,artık yapmıyım bari...
suluk kullan mesela... hatta apt...l de yapıyorum ben arasıra süt niyetine onu da normal bardakla içiriyorum
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9194
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2008 Saat 00:32
zeynep hiç emzik kullanmadı ama bu aralar sıkı meme emicisiydi LOLLOLbende memeyi bıraktırmaya çalışıyorum . çok zor olmadı dünden beri gündüz vermemeye başladım  gecede zaten bir kere onuda bıraktırmak istemedim . ben çok zorlanırdım diye düşündüm ama sanki kabulleniş gibi bugün . memeeeeeee diye ağlıyo ilk önce anlattım meme yok diye tabi ağlaması dahada arttı . sonra  ne kadar doğru bilmiyorum ama salça sürdüm göğsümün ucuna ve gösterdim eğğ olmuş diye uzun uzun baktı ve sinilre yanımdan uzaklaştı bir iki kere daha istedi yine aynısını yaptım şimdi ağlamıyo ama yanıma gelim 'baa' diyo yani bakim demek göseriyorum bakıp gidiyoLOLçok kolay oldu maşallah biraz öncede uyurken hiç istemeden gitti yatağına yattı uyudu çok şükür StarStar
emzikle alakası yok ama içim parçalnıyo o meme dedikçe çok emizrmek istiyorum ama artık zamanı gelmişti dayanmak zorundayım sizinle paylaşayım diye buraya yazdım CryCry
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.