Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Emmeyi reddediyor...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEmmeyi reddediyor...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tugbayusuf Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 652
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 18:00
BENDE 2 HAFTA ÖNCE BÖYLE BİŞEY YAŞADIM.EMMEK İSTEMİYODU KENDİNİ GERİ ATIYORDU.2-3 GÜN SONRA DOKTORA GİTTİM BOĞAZLARI ŞİŞMİŞ O ZAMANLARDADA AĞRIYODU DEMEKKİ BENDE ÇOK ENDİŞELENMİŞTİM AMA ÇOK ŞÜKÜR ŞİMDİ DEVAM EDİYO ÇOKDA İYİ Bİ ŞEKİLDE İSTERSEN Bİ BAK BÖYLE BİŞEY SEBEP OLABİLİRMİ???
Yukarı Dön
seydaulgen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2008 Saat 04:33

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...

Hepinizin düşüncelerini tek tek uygulamaya çalışıyorum emin olun..

Clown
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2008 Saat 01:31
arkadaşlar malesef aynı sorun bizdede var. oğlum sadece gece uyandığında uyku arasında emiyor düzgünce. onun dışında en fazla 3 dakika emip çıkarıyor ısrarla ben vermeye çalıştıkça o almamak için direniyor ve ağlıyor. ama biberon verdiğim zaman çok sakin bitiriyo mamayıDisapprove mamanın tadına alıştıda ondanmı acaba diyorum bir çıkar yol bulamıyorumDisapproveDisapprove
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2008 Saat 01:37
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

arkadaşlar malesef aynı sorun bizdede var. oğlum sadece gece uyandığında uyku arasında emiyor düzgünce. onun dışında en fazla 3 dakika emip çıkarıyor ısrarla ben vermeye çalıştıkça o almamak için direniyor ve ağlıyor. ama biberon verdiğim zaman çok sakin bitiriyo mamayıDisapprove mamanın tadına alıştıda ondanmı acaba diyorum bir çıkar yol bulamıyorumDisapproveDisapprove
Canım arkadaşım tek yolu vazgeçmemek ama inada da dönüştürmemek. Biberonu geniş ağızlı ve çok az akışlı olanını denesen bir de belki faydası olabilir. Benimki o durumda hem emdi hem de biberon aldı. Ama sen yine de biberonu göstermeden unutturarak emzirmeyi hep teklif et canımApproveClown
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2008 Saat 01:46
duygucum yine yetiştin imdadıma sen bitanesinClownClown
zaten ben inatlaştıkça o daha fazla ağlıyor ama aç olduğu halde beni emmek istemiyor. biberonu deneyeceğim ama o nasıl bişey belli bir markanın ürünü falansa bana özelden söyleyebilirmisin bitanemClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.