Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Emmeyi reddediyor...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEmmeyi reddediyor...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seydaulgen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2008 Saat 21:35
Orjinalini yazan: bıdık bıdık Yazdı:

merhaba canım..emmeyi reddetmesinin nedenlerinden biri burun tıkanıklığı olabilir.Bu da değilse sütün birden gelmiş ve bebeğin başedemeyerek korkmuş reddetmiş olabilir.veya tam tersi sütün yavaş gelmiş bebeğin öfkelenip emmeyi reddetmiş olabilir.Emmek istemiyorsa bence sütünü sağ ve kaşıkla vermeyi dene...birde emzirmeden önce birazcık sütünü sağıp sonra emzirebilirsin.. umarım yakında düzelecektir,bunları kafana takma derim...

Clown

Evet bazen dediğin gibi de oluyo süt birden geliyo sinirleniyo vazgeçiyo yada baştan gelmiyo yine sinirleniyo... Bizim kız asabi biraz herhalde Tongue
Bugün biraz daha iyiyiz ama.. Üstesinden gelicez inş..

Tşk cnm

Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1051
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2008 Saat 00:38
bunlar benimde başıma gelmişti hemen dr a götürdüm çünkü hep ağlıyordu dr un dediğine göre bebeklerde 3 ve4. aylar meme bırakma zamanıymış nolursa olsun emzir dedi mama verirsen emmez dedi dediğini yaptım bir hafta sora düzene girdi çok şükür şimdi meme diye peşimde geziyo sen moralini bozma herşey zamanla daha güzel olacakClown
Yukarı Dön
balamut Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 260
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2008 Saat 09:12
bu problemi son iki gündür bende yaşadım aşı vurulduk ondan sonra ne mememi ne de biberonu almadı oğlum sadece az az kaşıkla doyurabildim allahtan bugün biraz kendine geldi
Yukarı Dön
BERFIN_1811 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 75
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2008 Saat 23:12
arkadaşım narım düzelmiştir problemin bendede aynısı oldu ve ben 1 hafta sonra bebeğimin gazını ağzından çıkaramadığı için emmediğini farkettim gazını çıkarpı uyutup uykusunda emzirdim şimdi 6 aylık ve herşey normal çok şükür

Düzenleyen BERFIN_1811 - 10 Nis 2008 Saat 23:15
url=http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
seydaulgen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 00:50
Orjinalini yazan: BERFIN_1811 BERFIN_1811 Yazdı:

arkadaşım narım düzelmiştir problemin bendede aynısı oldu ve ben 1 hafta sonra bebeğimin gazını ağzından çıkaramadığı için emmediğini farkettim gazını çıkarpı uyutup uykusunda emzirdim şimdi 6 aylık ve herşey normal çok şükür

evet düzeldi şimdi ama problemin biri bitiyor biri başlıyor işte..
Şimdide kabız...Cry 1 ay olucak nerdeyse hiç bi şekilde çıkmıyor sadece fitille çıkıyor...

Clown
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 09:31
       Cicek emmeyi reddetme bir kaç gündür bende de vardı fakat çok şükür atlattık.

bilmiyorum ek gıdaya başladın mı ama kabızlığı için armut suyunu ve karnına masajı deneyebilirsin.

fitili sık kullanma derim

ben çok sıkıştığımda ne yapıyorum biliyor musun ?bir gün ateşini ölçmek için tesadüfen keşfettim sonra araştırdım yapanlar varmış.

masajdan sonra derecenin ucunu ateş ölçecekmiş gibi makatından bir cm içeri yerleştiriyorum ve tepkime başlıyor...Cicek
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 10:38
Tam kritik aylar canım. "Reddediyor vermeyeyim" dersen hemen bırakır. Aman nolur dikkat et derim. Bu ayda dikkatleri hemen dağılabiliyor. Mümkün olduunca sadece bu aylar için biraz sessiz bir ortamda denemeni tavsiye ederim. Zaten devam edecektir uyaran olmadığı zaman. Kaka olayı da artık yavaşlayacak bu çok normal benim de aynısı olmuştu. Emmediği zamanlarda da sağıp süt üretimini devam ettirmen çok iyi olacaktır canım.Clown
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 16:13
Bu aylarda kızımda da aynı sorunu yaşamıştım.Emmeyi bırakacak diye çok üzülmü ve sıkıntıya girmiştim.Ama pes etmedim,sürekli emzirdim.Kızım şimdi 1 yaşında ve hala emmeye devam ediyor.Sakın stres yapma ve emzirmeye devam et canımClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.