Emme refleksi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Kbrsrkn
Üye Kayıt Tarihi: 30 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 4 Saat 35 Dakika önce Saat 16:11 |
Hocam 8 aylık oğlum uykusunda bazen emer gibi ağzını hareket ettiriyor.genelde bunu emerek uyuduğunda ya da emzikle uyuduğunda biraz yapıyor. internette bunun uykuda emme refleksi olduğu ve en geç 7. Ayda bitmesi gerektiği eğer bitmezse ciddi beyin hasarı olabileceği yazıyor. Oğlumun genel gelişiminde bir problem yok. 3900 kg doğdu şu an 9200 kg. Hem emiyor hem ek gıda alıyor.Emekliyor, tutunarak ayağa kalkıyor, babıldama da başladı.çok şükür her şey yolunda görünüyor. Fakat böyle bir bilgiyle karşılaşınca tedirgin oldum ve size sormak istedim. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Düzenleyen Kbrsrkn - 4 Saat 18 Dakika önce Saat 16:28 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118561 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Onu yazan, salagin teki!! Yuzbin kere anlattim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saglik ile ilgili Turkce yazilari okumayin, tamami sizleri korkutup, doktorlara kosmaniz icin yaziliyor. Ne yani, 7 ay boyunca hicbir doktor, "ciddi beyin hasari" oldugunu anlamayacak da bu SALAK ANLAYACAK, oylemi?? Benim yazilarim disinda OKUMAYIN. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|