Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Emme refleksi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Emme refleksi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kbrsrkn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Kbrsrkn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Emme refleksi
    Gönderim Zamanı: 4 Saat 35 Dakika önce Saat 16:11
Hocam 8 aylık oğlum uykusunda bazen emer gibi ağzını hareket ettiriyor.genelde bunu emerek uyuduğunda ya da emzikle uyuduğunda biraz yapıyor. internette bunun uykuda emme refleksi olduğu ve en geç 7. Ayda bitmesi gerektiği eğer bitmezse ciddi beyin hasarı olabileceği yazıyor. Oğlumun genel gelişiminde bir problem yok. 3900 kg doğdu şu an 9200 kg. Hem emiyor hem ek gıda alıyor.Emekliyor, tutunarak ayağa kalkıyor, babıldama da başladı.çok şükür her şey yolunda görünüyor. Fakat böyle bir bilgiyle karşılaşınca tedirgin oldum ve size sormak istedim. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Düzenleyen Kbrsrkn - 4 Saat 18 Dakika önce Saat 16:28
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118561
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 47 Dakika önce Saat 19:59
Onu yazan, salagin teki!! Yuzbin kere anlattim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saglik ile ilgili Turkce yazilari okumayin, tamami sizleri korkutup, doktorlara kosmaniz icin yaziliyor. 

Ne yani, 7 ay boyunca hicbir doktor, "ciddi beyin hasari" oldugunu anlamayacak da bu SALAK ANLAYACAK,
 oylemi??
Benim yazilarim disinda OKUMAYIN.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.