Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2011 Saat 22:20 |
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2011 Saat 22:21 |
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11323
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2011 Saat 22:24 |
nem nem nemmm süperixti yaw
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2011 Saat 22:24 |
nurcan Yazdı:
evet çok güseldi tekrar ellerine saglık emineşimdi duyguda dolmayı ekleyiverse tam süper olcak
|
Tekrar afiyet olsun Nurcan cım,Ben bu tarifi bütün dolmalarda kullanıyom,sadece tarçını az kullanıyom..Mesela iç pilavdan artsaydı hamsili pilav yapacaktım
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2011 Saat 22:25 |
Yaa Duygu bana kuru dolmalık verecekti,onuda notlarına eklesene Yasmoş
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2011 Saat 22:27 |
MaRaL Yazdı:
ellerine saglik ben dolma istiyorummmmm :)) sarmada guzelde onu yapmasini biliym dermi$im kuru dolmam var onu pi$irmek istiyorum pleaseeee
|
İşin zorunu ben sectim,kolayda değil hani,helede yaprakla güreş tutuyosun genelde salamuralar iyi çıkmıyo..Gecen marketten kavanoz içinde aldım bak o güzeldi..Bu iç pilavla hamsili pilav bilem yapıyom ben başka yerlerde yiyorum sarma sırf pirinç oluyo içinde kupkuru,ama böyle güzel oluyo kokulu ve mayhoş..
|
|
Kevser
Moderatör
Mersin benden sorulur:)))))
Puanlar: 7222
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2011 Saat 23:03 |
emine ben de yazdırayım bu tarifi yasemin yazıcısına yazdırıyo ben de eşime yazdırıcam, daha canlı kanlı olsun diye şaka bi tarafa senin bu iç pilavını mutlaka deneyecem, ilk sarma yapışımda ellerine sağlık
|
|
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3544
|
Gönderim Zamanı: 18 Eki 2011 Saat 08:35 |
emine Yazdı:
MaRaL Yazdı:
ellerine saglik ben dolma istiyorummmmm :)) sarmada guzelde onu yapmasini biliym dermi$im kuru dolmam var onu pi$irmek istiyorum pleaseeee
| İşin zorunu ben sectim,kolayda değil hani,helede yaprakla güreş tutuyosun genelde salamuralar iyi çıkmıyo..Gecen marketten kavanoz içinde aldım bak o güzeldi..Bu iç pilavla hamsili pilav bilem yapıyom benbaşka yerlerde yiyorum sarma sırf pirinç oluyo içinde kupkuru,ama böyle güzel oluyo kokulu ve mayhoş.. | ZOR TABII sarma, tekrardan ellerine saglik kusura bakma kendimi yanli$ ifade ettiysem , bende buna benzr yapiyorum ondan dolma dedim dolmayi becremiyorum içi ta$ gibi oluyo kuru
|
|
|