Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
cokomel
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1665
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2010 Saat 16:43 |
allah bizlerde böyle ölüm nasip etsin........ sevdiklerimizle vedalaşabilelim.......
|
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2010 Saat 17:00 |
cokomel Yazdı:
allah bizlerde böyle ölüm nasip etsin........ sevdiklerimizle vedalaşabilelim....... |
aminnnn
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
Puanlar: 12436
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2010 Saat 18:03 |
|
|
 |
şefo
Kıdemli Üye
Puanlar: 1186
|
Gönderim Zamanı: 15 Ara 2010 Saat 23:31 |
cokomel Yazdı:
allah bizlerde böyle ölüm nasip etsin........ sevdiklerimizle vedalaşabilelim....... |
amin
|
|
 |
demrem
Altın Üye
Puanlar: 3197
|
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 00:05 |
şefo Yazdı:
cokomel Yazdı:
amin |
amin diyorum bende canı gonulden apansız hazırlıksız vedalaşmadan terk etmek bu dıyarı cok daha zor
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5575
|
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 00:35 |
hülya Yazdı:
arkadaşlar ben bunu gazete okudum gözlerim yaşlı o kadar etkilendiki anlatımından anlatamam
|
Ahhh be Hülyam sen bunlari okurken duygulanmissin ben birebir yasadim bunu   babacigimin fenalastigi gece yanindaydim.babamin üzerini giyindirirken disariya dogru bakt ve camdan bana bakan kim dedi, halbuki camda kimse yoktu.Kim görünmüstü o sirada onu bilemiyorum  Bu görüdügü seydan 6 saat sonra vefat etti babam.Yikanmadan önce som bir kez basini öptüm babamin yemin ederim sana aradan 20 ay gecti ben hala o kokuyu unutamiyorum hala babami andikca o koku burnuma geliyor, cok özledim cok
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
MERVE
Üye
Puanlar: 93
|
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 08:57 |
Çok güzel bi paylaşım.tşk.ler. hayatın acı gerçekleri malesef.
|
 |
TUNATUNA
Katılımcı Üye
Puanlar: 441
|
Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 09:24 |
Hülyacım ellerine sağlık, çok güzel bir paylaşım...
İnsan ölüme tabi ki hiç bir zaman hazırlıklı olamaz ama her zaman derim Allah sevdiklerimizin acı haberini hazırlıksız olduğumuz bir zamanda duymak nasip etmesin, bugün güle oynaya sohbet edip yarın kötü haberlerini almak çok kötü oluyor, Allah'ım hepimize sevdikleriyle huzurlu, mutlu,sağlıklı uzun uzuun seneleri doya doya yaşamak nasip etsin, inşallah
|
HAYAT ÇOOOK GÜZEL.... HER YIL DAHA DA GÜZELLEŞİYOR...:)
|
 |