Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ELTİ GÖRÜMCE
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuELTİ GÖRÜMCE

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 16:33

Bence de yaa... Oldu ki kocan evde, musait degilsin, AngryTongue

Ne adamlar var Esra ailesinin sozune bakip esine eziyet eden, onlarin istediklerini yapmaya zorlayan. Zehram esine helal olsun tebrik ediyorum iletiver Big smileClap
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 16:36
Eniştemizi tebrik ve takdir ediyoruz  ve tabi alkışlıyoruz da Hug
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 17:19
zehra doktoranın hasını yapmışsın bacım yaLOL
hep diyomya senden bişeyleri duyunca ben bişey yaamamışım diyorum,aynı apartmanda oturma düşüncesi WackoWackoWackooyy Allah yardımcın olsun..çok şükür enişte den yana rahatsın..
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 17:50
Ayni apartmanda oturmakTongue
Guzel Rabbim bir kapi acsada hayirlisiyla aile apartmanindan gitsek... Aslinda sorun beraber oturmak degil biliyor musunuz, sorun insanlarin ta kendisi... Anlayissizliklari, laflari, ignelemeleri, surekli kusur kabahat bulmalari... daha sayilir da sayilir...

Yoksa sorun degil beraber oturmak gibi geliyor, insanlar iyi olduktan sonra...

Neyse ben bugunlerde fazla doldum yine... Size bosalmis gibi olmayayim Big smile
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 17:52
benimkilerde öyle alışmışlar benim anahtar dışarda değil kapının dışında kol var kilitlemezsen kim olsa dalar içeri küçük eltim evlendiğinden itibaren kilitlemiş kapıyı bir gün daha nişanlıydım kaynanam geldi anneme dert yanıyor küçük eltim kapıyı kilitliyor diye annemde haklı dedi benim kızımda kilitleyecek dedi bende kilitledim baktım pek hoşlarına gitmiyo ama takmıyorum
eşime dedim kolu çıkaralım kayınpederin malzemelerinden almaya gitti çıkarmak için ne demiş ev benim değiştiremezsinizTongueoff off
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 18:50

Sana tavsiyem yaşam tarzını hiç değiştirme.Akrabadır  diye tanımadan özveride bulunma.Zamanla seni olduğun gibi kabul ederler. Apartmana taşındığında onlar senin akrabaların gibi değilde  yeni tayıyacağın komşuyların gibi olsun . ( eltinle ve görümcenle önceki ilişkileri  bilmeden yazıyom)  Zamanla birbirlerinizi yakından tanır, anlaşırsanız   güzel arkadaşlıklarda kurulabilir. Nukeumut ediyoruymki öyle olur.veya  birbirinize göre değildirsiniz  o zaman seviyeli bir  komşuluk olur.   Yeterki olduğun gibi ol  başkaları için istemediğin şeyleri yapma.  Önce sen ailen mutlu olacakkkki   sonra arkadaşlıklar ve dostluklar gelişsin.....

Yıllarca çalıştığımız iş ortamını düşün.  Kimileri dostlarımız kimileride sadece iş arkadaşımız. hepimizin birbirimizi sevmesinin imkanı yok..  Ama aynı ortamda yıllarca saygımızı bozmadan çalışıyoruz...Aile apartmanınıda öyle düşün, arkadaşım..
kişilere göre doğru değişir bunlar benim doğrularım tabiki.Embarrassed.Embarrassed

Düzenleyen sengul - 15 Tem 2009 Saat 23:06
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 19:24
yukarıdaki msajı görümcenin bebeğinede bakacağını bilmeden yazdım. Eğer bakıcın görümcen   olacaksa tabiki ilşkiniz daha farklı olmalı.  Malesef çocuğun için biraz daha alttan alman gerekiyor. çocyuğuna bakacaksa  senin evinin bir anahtarıda malesef onda olacak. çünklü aynı apartmandasınız.bebeğin herşeyini ona taşıyamazsın....olumlu yönden düşün hiç tanımadığın birinemi çocuğunu bırakmak istersin  (ben öyle yapmak zorunda kalmıştım..Cry)yoksa halasınamı. ne olursa olsun bebeğine gerçek sevgiyi gösterecektir.  Düşünsene kardeşinin çocuğu...          

Düzenleyen sengul - 17 Tem 2009 Saat 10:35
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2009 Saat 22:20
Orjinalini yazan: nurten... nurten... Yazdı:

benimkilerde öyle alışmışlar benim anahtar dışarda değil kapının dışında kol var kilitlemezsen kim olsa dalar içeri küçük eltim evlendiğinden itibaren kilitlemiş kapıyı bir gün daha nişanlıydım kaynanam geldi anneme dert yanıyor küçük eltim kapıyı kilitliyor diye annemde haklı dedi benim kızımda kilitleyecek dedi bende kilitledim baktım pek hoşlarına gitmiyo ama takmıyorum
eşime dedim kolu çıkaralım kayınpederin malzemelerinden almaya gitti çıkarmak için ne demiş ev benim değiştiremezsinizTongueoff off

HasbunAllaahh..

Nasil bir mantiktir hala cozemedim ben Confused 
Iyi ediyorsun kilitlemekle, herkes yerini bilmeli ve orda durmali...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.