Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Elif'imin odasını ayırıyorum.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuElif'imin odasını ayırıyorum.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hüseyin can Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5686
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 12:28
MŞ,
ÖŞİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.
İ
i::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::MÇ.İ
İŞĞİŞCicekHugPPŞĞPŞİĞHugGeekJ ÖÇ.ApproveClapApproveApprove
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 12:39
Huseyin ortaligi dagitmis yineLOLLOLLOL
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 12:44

SORMA BEN YERİMDEN KALKAR KALKMAZ BAŞINA GEÇİYO HEMENSANIRIM ODA BENİ SİZE ŞİKAYET EDİYO

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 12:47

Ana ogul karsilikla dertlerinizi bize mi anlatiyorsunuzLOL

Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 12:48
Orjinalini yazan: demsa demsa Yazdı:

Orjinalini yazan: hüseyin can hüseyin can Yazdı:

kızlar bende malesef ayıramıyorum benim koca danayı 2 kişilik yatağa zor sığıyoruz hiçbir şekilde yatmıyor.üstelik odası,yatağı,dolabı ve odasında bir yığın oyuncakları varken.bensiz asla yatmıyor.illa ki benle yatıcak.hadi yatırıp kalkıyorum yanından 1 saat sonra beni göremedi mi yanında çok ağlıyor.3 yaşında olacak ve 2 hafta sonra allahız izniyle 4 kişilik bir aile olacağız amöa ben ne yapacağımı bilmiyorum.nasıl alıştıracağım tek başına hiçbir fikrim yok.annemler yanımda kalıyor son zamanlarım diye annem kendinle yatırmaya alıştırıyor oda nafile yatmıyor.doğumda yeşilyurt devlet hastanesi 1 hafta yatırıyormuş asıl o zaman ne yapacağım hiç bilmiyorumCryen çokda o düşündürüyor zaten
ebrucum akıl vermek bana kalmamıs ama dogru zaman degıl gıbı yenı bebek gelıyor sen onu ayıracaksın bırak sızınle bıraz daha yatsın derım.buyuk cocuklar bebekten cok anneyı kıskanıyor .anneyı paylasmayı sevmıyolar.beraber ılgılendıgınızde bebısle daha az kıskanclık oluyor.bızım öle idi.hala öyle ne yaparsam kızımla tunada dahıldır hep bıze.. kıskanclık söz konusu bıle dgıl yanı....yatakta 4 kısı yatma ısıne gelınce sıgarsınız bız denedık sıgdık yanı LOLtabı yatagınızın boyutu ne bılmıyorum.kımın kolu allta ayakları tepesınde..komık oluyor macera kız..pozıtf olun azcık.cok guluyosun sonra..hatta esım bır sabah dıyorkı cocukları ıkısınıde  kucaklamıs odaya gırdım muhabbet koyu bakıyorumda dedım.o bana ortası bos kaldı 3.ne zaman yapcaz.dıyorLOLdedımkı tıp ılerlıyor bır 4 sene sonra onuda sen dogurursun benım tükkan kapandı...devamını sızden dılerım dedımLOL aynı bır sekılde oluyor sıkıntı yapma..saglıkla al bebegını kucagına cok az kamısStar
ayyy okurken öldüm gülmekten ortası boş kaldı 3. yü ne zman yapcaksınız haLOLLOLLOLLOLLOLay zaten bizim oğlan deli yatıyo bi ara bi bakıyorum gece çok açılıyor üşüdüğü zamanda babasının kanatları altına sokuluyo yazık görseniz halini adamda kaya kaya en sonunda beni yataktan atıcaksınız yani diyo bide 4 kişi yatsak ne olur halimiz bilmem canım yaLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 12:49
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

Ana ogul karsilikla dertlerinizi bize mi anlatiyorsunuzLOL

LOLanam napalım dertrleşcek kimse yok bizde içimizi size dökmeye karra verdikLOLLOLLOL
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 00:16
Orjinalini yazan: hüseyin can hüseyin can Yazdı:

MŞ,
ÖŞİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ.
İ
i::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::MÇ.İ
İŞĞİŞCicekHugPPŞĞPŞİĞHugGeekJ ÖÇ.ApproveClapApproveApprove
ah hüseyın ahhh bende ne yazmıs bu hatun ıcınde ınce bır ms.mı yoksa espirimi var dıye habıre ms ıncelıyom be amaaaannn.....LOL
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2234
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2009 Saat 10:15
allah izin verirse bende havaların biraz daha ısınmasıyla ayırmayı düşünüyorum. kızımın ayrı odası var. doğmadan önce odasını hazırlamıştık. yatağı dolabı masası herşeyi ona ait. odası fazla büyük değil ama kızıma yeter diye düşünüyorum. şimdi bizim odamızda park yatağında yatıyor. araya kış girdiği için odasına ayıramamıştım.birazda küçük diye cesaret edememiştim açıkcası. inşallah sorunsuz bende atlatırım bu dönemi. kendi kendine asla uyumayan çocuk birkaç gündür kendi uyuyor. anneee neydeeesinn... diye biraz sesleniyor. susmak bilmeyince yanına gidiyorum ama genelde biraz seslenip yatağında konuşa konuşa uyuyo. LOL bu bile bizim için büyük başarı diye düşünüyorum.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.