Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Elif'imin odasını ayırıyorum.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuElif'imin odasını ayırıyorum.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 14:36
Özelimi onun görmeyeceği şekilde yaşarım nazom LOLLOL derin mevzulara girmeyelim şimdi LOLLOLLOLLOL
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 14:44
LOLLOLLOLLOLLOLdelüLOLLOLLOL
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 14:47
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 15:22

Ezom ben illa ki aglasin demedim ki... Sen oda ayirmak anne sicakligindan mahrum mu birakmak mi diyorsun?Embarrassed

Kisin sobali odada yatiyoruz yazin yatak odasinda... Esimin sirtinda problem oldugu icin kanepede surekli yatamiyor o gidiyor yatak odasina ben kaliyorum sipalarimla koyun koyuna Big smile
Onun koynumda uyumasini bende cok seviyorum ama duzene girsin istiyorum, yazin ayri kisin beraber yatiyoruz.Confused
Yukarı Dön
özlem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1981
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 19:10
nesibe 'cim öncelikle kolay gelsin canım sana LOLLOLLOL
bende bu konuda çocuğu çok üzmemek taraftarıyım.Ezo'nun tüm eşyalarıyla kendine ait bir odası var öğlen orda uyur akşamda kendi yatağında yatar ama sabaha doğru 4 'te falan uyanıp yanımıza gelmek ister ben ilk başta alışmasın hep yatmak ister falan diye almıyordum yanıma ama o kadar çok ağlıyorduki bende kıyamadım yatırıyorum şimdiEmbarrassedama 6
 aylık falandı ben Ezo'nun odasını ayırmıştım zaten dolayısıyla çok bir şey anlamıyodu o zamanLOLLOLşimdide dediğim gibi sadece sabaha karşı gelir yanımıza o kadar bundanda bir şikayetim yok şimdilikLOLLOLLOL

Yukarı Dön
özlem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1981
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 19:11
Orjinalini yazan: ezel ezel Yazdı:

Özelimi onun görmeyeceği şekilde yaşarım nazom LOLLOL derin mevzulara girmeyelim şimdi LOLLOLLOLLOL
LOLLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2009 Saat 12:05
Nesibe ben kuzuların odasını ayırdığımda biri 2 diğeri 3,5 yaşındaydı. biz de İrme gibi yeni eve taşındık o vesileyle onlara oda yaptık bir ay evvelinden yeni evde şööle odanız olcak bööle bilmem neyiniz olcak deyince pek özendiler. ama ayrı yatmaya alışana kadar biraz mızladılar. her gece yatmadan oturup onları ikna edip öyle uyuyorduk. "bak falan arkadaşının da ayrı odası varmış, görünce sor bakalım o ağlıyor mu?" gibisinden kıskandırmalar da işe yaradı haniLOL evvelinde benim kızlar ya anneannesiyle yatardı ya da karyolanın ayak ucuna yer yatağı yapardık orada yatarlardı. ben hiç koynuma alıp yatmadım yaniLOL  Allah kolaylık versin Nesibe ama yatmak istemezse zorlama Eymen biraz daha büyüsün birbirlerinden cesaret alıp yatarlar. şimdi birikoynunda biri öbür odada sen de rahat edemezsin o da üzülür benceStar
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2009 Saat 12:21
Dun gece yataginda yatti. Esim eve gelip tekrar gitmisti, dedim o gelmeden yatirma cabasina giriseyim, babasini gorurse hic yatmaz diye...
Saat 22:00
Kiz kardesimin yatagini actim, Eymen de uyumustu. Hadi kizim dedim biz senin yataginda yatalim. Kucakladim geldik odaya... Ilk baslarda anne hadi odaya gidelim, anne Sümüyaa nerde diye soru yagmuruna tuttu beni. Fatos bebegini de aldik yanimiza, hadi sana masal anlatayim dedim. Bir varmis bir yokmus basladim, sonra masaldaki kizin buyumesinden girdik cisini kakasini soylediginden, kocaman abla oldugundan artik tuvalete gitmesi gerektiginden ciktik LOLTam yatak moduna girmistik ki, babamiz geldiBig smile "Sagol Metin, butun cabalarima turp suyu sıktın" dedim LOLLOL Pc bu odada ya, Pc ye bakmaya gelmis, bizi salonda sanmisBig smile
Oyle boyle saat 23.00 buldu yine. Esim odadan cikinca isigi da kapatti, ilk basta uyumak istemedi ama benim de bir yere gitmedigimi onunla yattigimi gorunce yanimda uyumus, (cunku ben ondan once uyumusum LOLLOLLOL ) Gozumu actigimda 00:30 duLOL
Eymen teyzesinin yaninda yatti bu gece. Bu yonden bir kiskancligi olmadi sadece bir iki kere sordu, bende iceri de uyuyor kizim dedim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.