|
Elde döküntü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aselglz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 5 Saat 16 Dakika önce Saat 21:25 |
Hocam merhaba
5,5 yaş kız İki Elinde bugün parmak birleşim yerlerinde beyazımsı döküntüler çıktı. Kasıntılıydı kaşıntısı geçti. Başka çıkar mı diye bekledim 10 saat başka yerimde çıkmadı ve şimdi zrytec verdim 2.5 ml. 2 gün önce oyun hamuru ile oynadı eskiydi hamur. Birde yaban Mersinlerini elinde yuvarladı durdu eğer tarım ilacı vs kalıntısı varsa diye yazdım Resim çektim ama net gözükmüyor İd reaksiyon diye yazmışsınız siz başkalarına emin olamadım görsellerden siz tespit edersiniz umarım En yakın hastalığı influenza oldu 3 4 hafta oldu Şuanda burnu sarı sümük gripten sonra sümük hiç kurumadı bağlantısı varsa diye yazdım |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119512 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen; "oyun hamuru" yapti.
id-Reaksiyonu; kronik mantar enfeksiyonlarinda gorulur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|