Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - El ve ayaklarında döküntüler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

El ve ayaklarında döküntüler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gülşençk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülşençk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: El ve ayaklarında döküntüler
    Gönderim Zamanı: 18 Saat 20 Dakika önce Saat 08:15
İyi günler hocam, 2 gün öncede yazmış ama mesajım görünmedi sanırım. Oğlum el ve ayaklarında oluşan 3 gündür olan döküntüler var. Ağzında da birkaç tane var. El ayak diye baktığımda sizin söylediğiniz derinin içinde olur döküntüler diye. Ama oğlumdaki olanlar kabarcıklı döküntüler. Elime de geliyor. Hata ayak parmak aralarında olduğu için yürürken acıyor. Başka bir şikayeti de yok hocam sadece döküntüler. Bir de haziran ayında zaten el, ayak, ağız olmuştu siz söylemiştiniz hatta. Resimlerden ne olduğunu değerlendirebilir misiniz? Bu arada döküntüler çıkmadan 2 gün önce bi gece süren 38 lerde ateşi olmuştu.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117998
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 27 Dakika önce Saat 10:08
El,Ayak ve Ağız hastalığı.
Bazı kimselerde bu şekilde olur. 
Hastalığı yapan Coxsackie virusunun, bilinen 7 farklı çeşiti var.
Yukarı Dön
Gülşençk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 70
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülşençk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 20 Dakika önce Saat 10:15
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Bütün yazılarınızı okudum hiç böyle denk gelmemiştim. Korktum bi an. Tekrar çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.