El ve ayaklarında döküntüler |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gülşençk
Üye Kayıt Tarihi: 14 Nis 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 18 Saat 20 Dakika önce Saat 08:15 |
İyi günler hocam, 2 gün öncede yazmış ama mesajım görünmedi sanırım. Oğlum el ve ayaklarında oluşan 3 gündür olan döküntüler var. Ağzında da birkaç tane var. El ayak diye baktığımda sizin söylediğiniz derinin içinde olur döküntüler diye. Ama oğlumdaki olanlar kabarcıklı döküntüler. Elime de geliyor. Hata ayak parmak aralarında olduğu için yürürken acıyor. Başka bir şikayeti de yok hocam sadece döküntüler. Bir de haziran ayında zaten el, ayak, ağız olmuştu siz söylemiştiniz hatta. Resimlerden ne olduğunu değerlendirebilir misiniz? Bu arada döküntüler çıkmadan 2 gün önce bi gece süren 38 lerde ateşi olmuştu.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
El,Ayak ve Ağız hastalığı.
Bazı kimselerde bu şekilde olur. Hastalığı yapan Coxsackie virusunun, bilinen 7 farklı çeşiti var.
|
|
Gülşençk
Üye Kayıt Tarihi: 14 Nis 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tamam hocam çok teşekkür ederim. Bütün yazılarınızı okudum hiç böyle denk gelmemiştim. Korktum bi an. Tekrar çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|