|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şub 2018 Saat 01:10 |
Dr Bey oğlum 4 yaşında ve bir kaç gündür dikkatimizi çekiyor el içinde ve ayak tabanında sarılık var turuncu gibi anlam veremedik ve uyurken baş kısmı aşırı terliyor aklıma d vitamini alımı mı yetersiz sorusu geldi ocean 1 damla kullanıyorum ama Tam nedenini bilmiyorum ![]() ![]() |
|
![]() |
|
müptela ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buna ilaveten oğlum meyve çok tüketir ve sever özellikle mandalinayı abartarak yer bunu da belirtmek isterim
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her kis; 3-5 defa sorulur!!!!! Evet, asiri Mandalina, Havuc yemekten olur.. Lutfen eski mailleri okumadan sual sormayin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dr Bey eski postlarda bulamadım kusura bakmayın
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|